N@t@li@89
Fanka BB :)
z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.Ja teoretycznie moge bete zrobic 27 ale chyba poczekam do poniedziałku 30...sama nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.Ja teoretycznie moge bete zrobic 27 ale chyba poczekam do poniedziałku 30...sama nie wiem![]()
Ann ty masz tylko syna? O psach wiem a ile dzieci? :-)
Aniolkowamamo a jakie miałaś objawy?
Ja już pisałam ze mam klucza jakieś takie dziwne od czasu do czasu oprócz tego od dwóch dni czuje pachwine ( trochę jakby była rozciagnieta?) No i tam takie mocne rozpulchnienie ale Ann pisała ze TK pewnie z leków)
z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.
Ja też mialam 2 dniowe...z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.
Orangutan ponoć podnosi szanse in vitro z 40 do 43 a nawet 47 % na ulotce pisze ze włącza się go w 6 dniu niby na dojrzewanie ale też na powstrzymanie owulacji. ... ja już nie wiem . A ponieważ jak człowiekowi nie wyjdzie to szuka winnych i czy wszystko na pewno było dopatrzone. Nie dali mi jak w ulotce bo. ? Zapomnieli. ? Czy może nie mogli bo ? No i dużo bo ......Kochana,ja w zyciu czegos takiego nie mialam,nie wiem nawet co to jest
musze postudiowac znowu![]()
Koniec będzie za 8 miesięcy .Kochane boje się..na wkladce znalazlam trochę krwi. Parę kropel. Ale takiej jasno różowej, jakby woda rozcienczona..dzis jest 3dpt.Czy to już po?![]()
Nie wiem czemu wydawało mi się ze blastusie.Ja też mialam 2 dniowe...