koralik83
Fanka BB :)
Natus oby jak najdłużej :*Dzień dobry dziewczyny
Czy widziała któraś Po40 i jej relacje po wizycie?
Gosia i jak zastrzyk lepiej wchodziła igła?
Ja dzisiaj w lepszym humorze zobaczmy jak długo to potrwa;\
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natus oby jak najdłużej :*Dzień dobry dziewczyny
Zastrzyk dopiero o 19 takze zobaczymy dzisiaj wale w dol brzuchaDzień dobry dziewczyny
Dziękuję zamówiłam juz w księgarni.Ewunka, mi o tej książce wspominali na podyplomówce. Być może mam ją w pdf. Sprawdzę i dam Ci znać. Jeśli faktycznie mam,to mogę Ci podesłać na maila ☺
Gosia, ja raz spróbowałam w dół brzucha,bo wyżej nie było się gdzie wbijać. Dół bolał jeszcze bardziej niż góra. Ale może u Ciebie będzie inaczej. Mnie menopur w ogóle nie bolał, te igły były super. Za to wylam z bólu przy gonapeptylu, a potem jeszcze bardziej przy fragminie. To chyba bardzo indywidualna kwestia.Zastrzyk dopiero o 19 takze zobaczymy dzisiaj wale w dol brzucha
No wlasnie ciekawe jak tam u niej po wizycie. Mowilam wczoraj ze jak ciezarowki sie od nas wyniosly to teraz ciszej na forum
Ale będzie liczba rodzina uuuuuuuu .Nono. Niech ci dwaj sie wykluja,a wtedy bedziemy sie martwic co zrobimy z 4 eskimoskami...
Mam nadzueje ze bedzie lepiej bo jak nie to nie wiem gdzie sie bede wbijacGosia, ja raz spróbowałam w dół brzucha,bo wyżej nie było się gdzie wbijać. Dół bolał jeszcze bardziej niż góra. Ale może u Ciebie będzie inaczej. Mnie menopur w ogóle nie bolał, te igły były super. Za to wylam z bólu przy gonapeptylu, a potem jeszcze bardziej przy fragminie. To chyba bardzo indywidualna kwestia.
Właśnie oby tak było;***Natus oby jak najdłużej :*