reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Czy widziała któraś Po40 i jej relacje po wizycie?
Gosia i jak zastrzyk lepiej wchodziła igła?

Ja dzisiaj w lepszym humorze zobaczmy jak długo to potrwa;\
Zastrzyk dopiero o 19 takze zobaczymy dzisiaj wale w dol brzucha
No wlasnie ciekawe jak tam u niej po wizycie. Mowilam wczoraj ze jak ciezarowki sie od nas wyniosly to teraz ciszej na forum

Zastrzyk dopiero o 19 takze zobaczymy dzisiaj wale w dol brzucha
No wlasnie ciekawe jak tam u niej po wizycie. Mowilam wczoraj ze jak ciezarowki sie od nas wyniosly to teraz ciszej na forum
Gosia, ja raz spróbowałam w dół brzucha,bo wyżej nie było się gdzie wbijać. Dół bolał jeszcze bardziej niż góra. Ale może u Ciebie będzie inaczej. Mnie menopur w ogóle nie bolał, te igły były super. Za to wylam z bólu przy gonapeptylu, a potem jeszcze bardziej przy fragminie. To chyba bardzo indywidualna kwestia.

Gosia, ja raz spróbowałam w dół brzucha,bo wyżej nie było się gdzie wbijać. Dół bolał jeszcze bardziej niż góra. Ale może u Ciebie będzie inaczej. Mnie menopur w ogóle nie bolał, te igły były super. Za to wylam z bólu przy gonapeptylu, a potem jeszcze bardziej przy fragminie. To chyba bardzo indywidualna kwestia.
Mam nadzueje ze bedzie lepiej bo jak nie to nie wiem gdzie sie bede wbijac
U mnie gonapeptyl ma super igly ale menopur jak narazie tylko 1 byla ostra. Ale problem jest w tym ze ja juz sie wbijam w miejsca w ktore 2 tygodnie temu robilam zastrzyki i dlatego mam problem z przebiciem sie przez zrost

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry