koralik83
Fanka BB :)
Średnio. Wiecej niz kropki ale nie jak przy @Dużo. ? Czy kropki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Średnio. Wiecej niz kropki ale nie jak przy @Dużo. ? Czy kropki
Może gdzieś jakieś naczynka ci popekaly i dlatego takie plamienie.Średnio. Wiecej niz kropki ale nie jak przy @nie wiem co się dzieje
![]()
Oooooo zeby sie sprawdziło! !!!!Kochana podniosłas mnie na duchu :* Ja dziś mam 6 dpt a te plamienie zaczęło sie chyba w 4 dpt ale mialam podane 2 2-dniowe zarodki, to nie za wcześnie?Koralik, ja dokładnie takie plamienie jakie opisujesz miałam w ciąży naturalnej od ok.7 dpo do terminu miesiączki mniej więcej, czyli trwało tydzień. Jak nic to było plamienie implantacyjne. Ja się wtedy ciąży nie spodziewałam. Myślałam, że po raz pierwszy mam jakiś rozchwiany cykl i używałam tamponow bo miałam wrażenie, że to się okres rozkręca
Może Twoje Kropki są narwance i chciały jak najszybciej się wgryzcOooooo zeby sie sprawdziło! !!!!Kochana podniosłas mnie na duchu :* Ja dziś mam 6 dpt a te plamienie zaczęło sie chyba w 4 dpt ale mialam podane 2 2-dniowe zarodki, to nie za wcześnie?
A nie możesz zadzwonić do kliniki? Ja po transferze dostałam nr do lekarza, zeby dzwonić w razie gdyby coś się działo. Może coś by powiedział, ewentualnie leki zwiększył, podniósł na duchuOooooo zeby sie sprawdziło! !!!!Kochana podniosłas mnie na duchu :* Ja dziś mam 6 dpt a te plamienie zaczęło sie chyba w 4 dpt ale mialam podane 2 2-dniowe zarodki, to nie za wcześnie?
To może być wszystko .Średnio. Wiecej niz kropki ale nie jak przy @nie wiem co się dzieje
![]()
Ewunka, mi o tej książce wspominali na podyplomówce. Być może mam ją w pdf. Sprawdzę i dam Ci znać. Jeśli faktycznie mam,to mogę Ci podesłać na maila ☺To może być wszystko .
Wierzymy że to dobre oznaki .
Pamiętaj potęga podświadomości .
Myśl pozytywnie.
Jestem z Tobą