Ewa651
Fanka BB :)
Uda sie my walczyliśmy 8 latBedzie dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uda sie my walczyliśmy 8 latBedzie dobrze![]()
Wiesz,ze sama w to nie wierze,ze to juz koniec pewnego etapu...tak jakos dziwnie mi i w ogole...Pamietam ze mówiłaś ze płakałas jak usłyszałas 2 serca a tu zaraz będą 2 głośno płakać .
Dziewczyny pojawił mi sie problem trochę wstydliwy hemoroidy podobno w ciazy sie często zdarza jak ktoras miała jak sobie z tym radzić
Super, gratki. Jaka duża już ta Dzidzia. Ciekawe ile moja ma ? Ale cudnie że wszystko ok.Ja juz po :-) dzidzia ma 10.5 cm wszystko ok. Proszę o wpisanie do kalendarza na 8.06 wizyta kontrolna.
Jak chcesz wrócić do początku to ja mogę wziąść Twoje bliźniakiWiesz,ze sama w to nie wierze,ze to juz koniec pewnego etapu...tak jakos dziwnie mi i w ogole...
Ja jak zjem na kolacje pół arbuza to w nocy a raczej nad ranem ok 4 idę na siku i jestem zła ze musiałam wstać ale 10 razy to są chyba jaja hihihi.Martka witaj w klubie :-) tak 7 razy to u mnie standard. Jeszcze nie zdążę dobrze wrócić do snu jak znowu musze wstać. I nie-picie przed snem daje tyle, że ide raz mniej. Kilka razy wstawałam po 10 razy.

Dużo. ? Czy kropkiTo jest raczej taka mocno rozwodniona.cos jakbyś czerwona farbę wodną mocno rozwodnila..nie wiem jak to inaczej opisac![]()
To jest mysl ale kochana nogi ci zdretwiejaJa jak zjem na kolacje pół arbuza to w nocy a raczej nad ranem ok 4 idę na siku i jestem zła ze musiałam wstać ale 10 razy to są chyba jaja hihihi.
Jak będę w ciąży poproszę męża by mi zbudował jakiś fotel na kibelku i będę spać w WC![]()
Mój się pytał, czy nie chciałabym pampersaJa jak zjem na kolacje pół arbuza to w nocy a raczej nad ranem ok 4 idę na siku i jestem zła ze musiałam wstać ale 10 razy to są chyba jaja hihihi.
Jak będę w ciąży poproszę męża by mi zbudował jakiś fotel na kibelku i będę spać w WC![]()