Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakiś podnóżek do tego. ....coś się wymyśliTo jest mysl ale kochana nogi ci zdretwieja![]()
Chyba ze ci zrobi taki odchylany do tylu zeby sie nogi podnosily z wysuwana podporka na nogi.Jakiś podnóżek do tego. ....coś się wymyśli
Ok faktycznie nie kazda dala znac co u niejGosia wstaw kalendarz i wywolaj te dziewczyny co wczoraj nie dały znaku życia po wizytach bo mi wieści brakuje
Niedługo będzie się pytał czy mogła byś powiedzieć bobasowi ze w nocy to się śpi a nie doi cycaHej kochane
Milego dnia życzę :*
A ci do sikania to mój M mówi czy nie mogę wytrzymać do rano bo on spać przeze mnie nie może bo często latam do kibelkachociaż dziś tylko raz byłam
a tak z 4 razy latam w nocy
![]()
Powiedz zeby sie przyzwyczajal bo niedlugo nie bedzie spal jak dzieciaki beda na swiecueHej kochane
Milego dnia życzę :*
A ci do sikania to mój M mówi czy nie mogę wytrzymać do rano bo on spać przeze mnie nie może bo często latam do kibelkachociaż dziś tylko raz byłam
a tak z 4 razy latam w nocy
![]()