Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w trakcie antykow pod koniec juz dostalam zastrzykiPo antykoncepcji w 2 lub 3 dniu po odstawieniu zaczynasz zastrzyki nieważne czy przyjdzie czy nie @ .
Czym stymulowali Cię za 1 razem. ? A jaki jest plan na 2 stymuluje. ? Jaki jest u Was problem. ?
No to od jutra wale w dolMożesz w dół boki zmieści się spokojnie 100 zastrzyków![]()
Wiem raz sie przesunelam za bardzobw bok to az niedobrze mi sie zrobiloJa wbijalam kawałeczek od pępka i w dół brzucha teżże tak powiem gdzie było miejsce tam starałam się podawać . Ale mocno w bok też bez przesady
To mogl ci zrobic dzisiaj zwykle usg. A to cipa z pani sekretarkino za drugie "polowkowe" badanie... bo to lekarz powiedzial, ze jest bardzo wczesnie i chcialby za 3-4 tygodnie posprawdzac wszystko jeszcze raz... tylko ten drugi raz nie bedzie juz refundowany...

By ty idziesz długim protokołem. ?Ja w trakcie antykow pod koniec juz dostalam zastrzyki
To ja już wiem czemu niektóre mówią ze zastrzyki bolą jak jest różnica między 0.3 a 0.4 a jak Ty miałaś 0.70,3.
Lo matko ja na poczatku do iui robilam zastrzyk 0,7 i bylam szczesliwa ze takie cienkie igielki. Dopiero jak przy in vitro robilam zastrzyki i kiedys musislam uzyc kupnej igly i strzykawki a mialam tylko w domu 0,7 to za glowe sie zlapalam, jak zobaczylam ta igle. Byla jak dla konia![]()
To jest raczej taka mocno rozwodniona.cos jakbyś czerwona farbę wodną mocno rozwodnila..nie wiem jak to inaczej opisacNie no najwcześniej mogę zacząć od następnej @ to może juz zdążą dać mi wizytę hi .
A krwawisz żywa czerwona krwią. ? Czy plamki 3 na dzień?

Panuje jakaś plaga bólu głowy. Mnie co dziwne, zaczyna boleć wieczorami i ostatnie dwie noce były koszmarem. Na dodatek wstawałam wczoraj w nocy 7 razy siku, dzisiejszej nocy nie piłam przez snem, więc odwiedzałam wc "tylko" 5 razy. W sumie wstawanie nocne na siku jest dla mnie normą, ale zwykle to dwa , trzy razy, a teraz to było przegięcie.