Ewunka
Fanka BB :)
Środek dnia a Ty już w łóżkuNom juz w lozku leżę j chrupki Wcinam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Środek dnia a Ty już w łóżkuNom juz w lozku leżę j chrupki Wcinam![]()
Jesteście kochaneW takim razie zaklinam
Te ciągnięcia, kłucia o których piszesz, biorę to za dobry znak, a poza tym jakoś tak od samego początku czuję ze ci się uda![]()
Po całym dniu chodzenia a i nogi i kregoslup mnie boli wiec leżę sobie wygodnieŚrodek dnia a Ty już w łóżku![]()
Mamuśka Ty tam odpoczywaj i nie forsuj sięPo całym dniu chodzenia a i nogi i kregoslup mnie boli wiec leżę sobie wygodnie![]()
Hahahhahaha ewa musze spróbować hahah ale mi humor poprawilas a mam dzisiaj taki zły dzieńJa jak tylko wyjme test ciążowy z szafy to @ nie chce mnie narażać na koszty i odrazu przychodzi. ....

Cos w tym musi byc bo ilekroc sobie mowilam ze jutro kupie test to rano bylo juz po klopocie...Hahahhahaha ewa musze spróbować hahah ale mi humor poprawilas a mam dzisiaj taki zły dzień![]()
Normalnie sportiwiec z ciebie czyralam ci wyczynialas dzisiajPo całym dniu chodzenia a i nogi i kregoslup mnie boli wiec leżę sobie wygodnie![]()