ewelin86
Fanka BB :)
Nom juz w lozku leżę j chrupki WcinamEwelin relaksujesz się już ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nom juz w lozku leżę j chrupki WcinamEwelin relaksujesz się już ?
Wiecie co gdyby te przeczucia się spełniły to ozloce mojego lekarza i tego który robił transfer a był nim uwaaaaga Dr. OgrodnikTez mi się zdaje że natalia89 w ciąży jakieś mam takie przeczucie oby oby
Ja dostałam teraz od lekarki tabletki 3x1 Cyclo 3 forteDziewczyny pojawił mi sie problem trochę wstydliwy hemoroidy podobno w ciazy sie często zdarza jak ktoras miała jak sobie z tym radzić
Jakie dawki ?Pie
Czekam na @ i od 2 dc zaczynam stymulacje teraz mam gonal,menopur i cetroide. W poprzedniej stymulacji mialam gonal i gonapeptyl.
Ja biorę to na krwawienia, nie wiedziałam ze na hemoroidy tez dzialaJa dostałam teraz od lekarki tabletki 3x1 Cyclo 3 forte
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro zaczynam 30 tc i bóle jak na okres to normaI dlatego cieszęsoe że tu jesteście zawsze człowieka pocieszycie jak wariuje.
A poza tym że cię ciągnie i boli to coś Ci dolega czy się uspokoiło ?
W takim razie zaklinamMartusiu a po czym masz to przeczucie? Bo jeśli kobiety w ciąży mogą coś wywrozyc to poproszę o zaklęcie dla mnie;*
A naklejanie pępka nic nie daje to sposób na chorobę lokomocyjną. Napij się mięty moze pomoże
Nie wiem ;p na ulotce pisalo ze na hemoroidy[emoji14]Ja biorę to na krwawienia, nie wiedziałam ze na hemoroidy tez dziala
Ja jak tylko wyjme test ciążowy z szafy to @ nie chce mnie narażać na koszty i odrazu przychodzi. ....Dziewczyny strasznie boli mnie brzuch identyczny ból jak na okres a okresu brak . Można jakimś sposobem go przyspieszyć bo czuję się tragicznie