malutkikaczorek
Fanka BB :)
Pytałam juz ale nikt nie odpisał czy po transferze trzeba leżeć i sie nie ruszać czy można chodzić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pol godz lezy sie w klinice, pozniej w miare normalnie trzeba funkcjonowac, ale traktowac sie juz jak w ciazy - takze nie dzwigamyPytałam juz ale nikt nie odpisał czy po transferze trzeba leżeć i sie nie ruszać czy można chodzić?
Czyli chodzić i siedzieć mogę normalnie nie muszę na sile sie kłaść i leżeć plackiem?Co do dźwigania to nie będę napewno nic podnosić ale jak z reszta?Pol godz lezy sie w klinice, pozniej w miare normalnie trzeba funkcjonowac, ale traktowac sie juz jak w ciazy - takze nie dzwigamy![]()
Żyjesz normalnie jak zawsze z małą poprawką ze jesteś w ciąży.Czyli chodzić i siedzieć mogę normalnie nie muszę na sile sie kłaść i leżeć plackiem?Co do dźwigania to nie będę napewno nic podnosić ale jak z reszta?
Sorki musialam odpoczac bo taki zapierz w pracy ze nie wiedzialam jak sie nazywamGosia jak jajka. ?
No i ???????????????Sorki musialam odpoczac bo taki zapierz w pracy ze nie wiedzialam jak sie nazywam![]()