husann
Fanka BB :)
Kochana ja też z od tych zastrzyków mam zrosty na zrosciea o siniaki chyba nie wspomnę
brzuch wydety to mam do tej pory, taka opona się zrobiła
Kazda z nas musi przez to przejsc ☺ ja i bez wzdecia mam oponke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja też z od tych zastrzyków mam zrosty na zrosciea o siniaki chyba nie wspomnę
brzuch wydety to mam do tej pory, taka opona się zrobiła
Kazda z nas musi przez to przejsc ☺ ja i bez wzdecia mam oponke
Jak piszesz cos to jest taka i aparatu na gorze nie probowalam ale mysle ze jak wcisniesz to to tam sie zdjecia dodajeGosia a moze ty wiesz jak wstawic fotke ???
Dzieki. A jak profesor kazal ci go stosowac. I na co on wlasciwie jest? Na jakosc jajek?Udalo sie
Gosiu juz udalo sieJak piszesz cos to jest taka i aparatu na gorze nie probowalam ale mysle ze jak wcisniesz to to tam sie zdjecia dodaje![]()
Prof. Wołczyński. Tak na jakosc jajek. Ktoras z dziewczyn fajnie to opisala bardziej szczegolowoDzieki. A jak profesor kazal ci go stosowac. I na co on wlasciwie jest? Na jakosc jajek?
To jeszcze jedno...bierzesz raz czy dwa razy dziennie...dziekiProf. Wołczyński. Tak na jakosc jajek. Ktoras z dziewczyn fajnie to opisala bardziej szczegolowo
Mi też pewien profesor zalecał brać koenzym - z wit. ETo jeszcze jedno...bierzesz raz czy dwa razy dziennie...dzieki
Biore raz dziennie zawsze rano z innymi witaminamiTo jeszcze jedno...bierzesz raz czy dwa razy dziennie...dzieki