gosia321
Fanka BB :)
To dlatego masz problem sie wbic bo zrosty sie robiaJa kluje wszystkie w jedno miejsce zobaczymy jakie beda mialy igly nowe zastrzyki bo jutro dolanczam kolejne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dlatego masz problem sie wbic bo zrosty sie robiaJa kluje wszystkie w jedno miejsce zobaczymy jakie beda mialy igly nowe zastrzyki bo jutro dolanczam kolejne
Tak tak to pewnie moja morulka sie rozwija i wgryzaJa tez po punkcji mialam wzdety brzuch i to chyba przez tydzien.Wypluj te slowa to nie hiperka to twoj maluszek sie zakopuje. Trzymamwierze ze sie uda i odblokujesz te forum
To napisz mi prosze nazwe i firmeJa biore moj prof mi kazal brac chcialam wstawic fotke ale nie udaje mi sie
Kochana ja też z od tych zastrzyków mam zrosty na zroscieChyba mam uraz po poprzedniej stymulacji bo kulam sie na zmiane raz w lewy i prawy bok ale raz wkulam sie w jakies naczynko i takiego sinola mialam i teraz wole tam nie kluc