gosia321
Fanka BB :)
Lepiej nam tu zatancz tance lamance na udane transferyIga ja zawsze musiałam z @ jeździć na wizytyDało radę, ręczniki papierowe pomagają
Jak chcesz to mogę tańce, łamańce zatańczyć na @![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepiej nam tu zatancz tance lamance na udane transferyIga ja zawsze musiałam z @ jeździć na wizytyDało radę, ręczniki papierowe pomagają
Jak chcesz to mogę tańce, łamańce zatańczyć na @![]()
Iga tez mialam usg kiedys przy @, bylam zdziwiona, ze lekarz je chce robic, ale oni sa przyzwyczajeni przeciez ;p a od kiedy chcesz startowac ze stymulacja przed crio?
Iga to w zwolnionym tempie zatańczeTo zatańcz tylko tak delikatnie bo ty w ciąży jestes to musisz na siebie uważać!
A tak wogóle to nawet przytulanie z M nie pomogłomoże każe mu kupić sikańca jak bedzie z pracy wracał
chociaż to i tak nie ma sensu to dam se spokój.
Iga to w zwolnionym tempie zatańcze![]()
A nawet dobrze[emoji5][emoji5] jak narazie ..co ma być to będzie już raz przeżyłam porażkę i podchodzę chyba mniej emocjonalnie oczywiście wierze i bardzo pragnę by się udało ale dystans jest potrzebny . Narazie lezakuje coś ugotuje i trochę pochodzę po ogrodzie nie przemeczam się .. A ty Gosiu który raz podchodzisz? ?Kajka a ty jak sobie radzisz z tym oczekiwaniem![]()
Ja słyszałam ze jak dziecko wstydliwe i nie chce nic pokazać długo to bedzie dziewczynkaJuż po
Niestety niewiaodmo kto tamnogi byly przy sobie i pepowina miedzy nimi w dodatku
Szyjka zamknieta 7.5 cm - o i tyle wiem
Nastepna wizyta 06.07 prosze nie wpisac
A co do polowkowego ma byc za 5 tyg bede pozniej dzwonic sie umawiac to wtedy sie wpiszemy![]()
Dziewczyny beta urosła z 18 do 27,8ale lekarz mówił ze nadal czekamy i kolejna beta w piątek...