reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewuszki - miejsce gdzie sie robi IVf jest cholernie wazne. tak, wszedzie podobne procedury ale jak je przeprowadzaja i jakie laby i jakich embriologow maja to sprawy kluczowe. i warto jechac 1000km jak dla mnie zeby dostac to co dobre. i oczywiscie ceny - sa bardzo duze roznice i czasem ten aspekt tez trzeba brac pod uwage

ewa
- co do bety to jakie za niska. popatrz na moje bety. w 10dpt 3 dniowego zarodka mialam 60 i nie byla za niska. isia chyba mialam w 9dpt 33 bete i jest w ciazy.... trza tylko patrzec czy rosnie i to wszystko

Aisha23 dziekuje :tak: Moj syncio jeszcze w brzuszku,cos nie spieszy mu sie na swiat :sorry:
Czekam i mam nadzieje,ze na dniach zdecyduje sie wylezc :-)

Ewa ja miałam 68 bete w 11dpt. Teraz mam śliczną córeczkę. Głowa do góry, zrób bete za 2 dni i będziesz wszystko wiedziała.

P.S. Mam nadzieje, że się nie gniewacie że was podczytuje cały czas, ale za wszystkie trzymam kciuki, rycze jak głupia przed komputerem jak kolejnym dziewczynom się uda.:-D

Lula2000 - myślę, że w przypadku novum różnica jest tylko w cenie, reszta to naprawdę pełen profesjonalizm. Koszt ICSI (bo chyba tylko to będziecie rozważać) to 6900 + 140 pierwsza wizyta. Także faktycznie nie mało. W tej cenie 6900 masz wliczony koszt wizyt w trakcie stymulacji i badanie hormonów w trakcie stymulacji (przed każdą wizytą). Myślę, że o każdej klinice można usłyszeć i złe i dobre opinie. O Białymstoku też (ja znam jeden bardzo nieciekawy przypadek z Artemidy - jak będziesz chciała to opowiem Tobie na priv). Jedne będą mniej drugie bardziej obiektywne. A masz na oku jakąś konkretną klinikę z Białego?

ja mysle ze novum jest dobre - i porownywalne z bialym. jedynie cena jest znacznie wyzsza. i zgadzam sie- w kazdej klinice zdarzaja sie glupie przypadki. i zawsze jest tak ze jak w jendej klinice nie wychodzi to sie powinno zmienic na inna (po 2 razach nieudanych) - czy to z novum na bialego, czy z bialego na novum. wazne zeby zmienic i zobaczyc przy przypadkiem srodowisko laba nie jest korzysteniejsze dla danego przypadku w tej drugiej klinice

hej dziewczyny,dlugo sie nie odzywalam. na razie wszystko w miare ok,mam nabrzmialy brzuch ale tak jeszcze bedzie jakis czas'jajniki pobolewaja. w pracy epidemia jakiejs grypy czy co,staram sie jak moge unikac zainfekowanych,mam nadzieje ze sie uchowam.
kosik,super wiesci :-) trzymam kciukasy
czarny kot ale ci zazdroszcze lada moment ucalujesz swojego babelka ;-)
lula przykro mi, badz dzielna i walcz dalej,buziaki

reklama
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj w 6dpt miałam zlecone badanie progesteronu. Mój wynik to 91 ng/ml. Wysłałam meila do doktorka bo tak kazał. Myślicie, że jest ok? Sama nie wiem co mam sądzić. 13.12 mam zrobić BHCG :-)

Ostatnia edycja:
Do góry