katharina203
Fanka BB :)
Nikt nie wie o in vitro...a moj maz w kosowieUjjjjj to może lepiej niech ktoś prowadzi.I wyluzuj bo na nerwy to dopiero przyjdzie pora.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikt nie wie o in vitro...a moj maz w kosowieUjjjjj to może lepiej niech ktoś prowadzi.I wyluzuj bo na nerwy to dopiero przyjdzie pora.
Uuu uuu nikt a niktNikt nie wie o in vitro...a moj maz w kosowie![]()
No maz wie...bo oddal plemniczkiUuu uuu nikt a nikt![]()
Ha ha ha ale poza mężem nikt[Q ha UOTE="katharina203, post: 14093985, member: 163113"]No maz wie...bo oddal plemniczki![]()
Jeszcze tylko siostra ale do mnie tez ma 200km no i swoja prace i obowiazki...nie chcialam nikomu mowic...bo jak mowilam o iui i sie nie udawalo to tylko slyszalam...po co to robilam jak to i tak nikomu sie nie udaje...[/QUOTE]Ha ha ha ale poza mężem nikt![]()
Ooo no to niezle a skad do kad jedziesz ?Pewnie masz racje...ale bedziecie musialy za mnie trzymac kciuki...bo kierowca ze mnie sredni a do tego drogi nie znam![]()
W piatek jak zrobie kolejna noepotrzebna bete to mowil zeby do niego zadzonic bo bedzie na terenie kliniki to spotka sie z nami takze chyba w piatek a jak nie to we wtorekGosia a Ty na kiedy masz wizytę u ginusia. ? Jakiś plan juz nasz. ?