husann
Fanka BB :)
Ja jeszcze tez czekam. Wczoraj nie zadzwonil wiec dzis zadzwoni. Czyli jest wszystko w porzadku.Czekam razem z Tobą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze tez czekam. Wczoraj nie zadzwonil wiec dzis zadzwoni. Czyli jest wszystko w porzadku.Czekam razem z Tobą
Ewunka, nie mam wyjściaprawidłowo!
1Super,szczęściara
Przy której próbie?
Ty jesteś w ogóle dziwna hi hi hi hi

no chyba ze skończy się wcześniej
zapcham kalendarz u mnie to właśnie chyba był cudTy jesteś w ogóle dziwna hi hi hi hi
Powiedz jeszcze ze miałaś dietę na pierogach z biedronki i zagryzałas karpatkabo nie wiadomo co pomogło
Ja miałam kontrolę dzień 5 .6 8 i 10 to na zastrzykach bo jeszcze miałam przed rozpoczęciem zastrzyków po antykoncepcji .
A teraz będę miała po antykach potem w 3 .5 6 7 8 9 i 10no chyba ze skończy się wcześniej
zapcham kalendarz
![]()
Uwielbiam Twoja historie i jeszcze bliźniaki ......( 2 chłopakiu mnie to właśnie chyba był cudNie zapominaj że jeszcze świeży ananas tak jak zalecaja 3 dni przed transferem i 3 dni pp
![]()
1 chłopak ;p nie przyszywaj sisiorka mojej coreczceUwielbiam Twoja historie i jeszcze bliźniaki ......( 2 chłopaki)
Ahhhhh![]()
Tak serio to o co chodzi z tym ananasem?u mnie to właśnie chyba był cudNie zapominaj że jeszcze świeży ananas tak jak zalecaja 3 dni przed transferem i 3 dni pp
![]()