husann
Fanka BB :)
Ja jeszcze tez czekam. Wczoraj nie zadzwonil wiec dzis zadzwoni. Czyli jest wszystko w porzadku.Czekam razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja jeszcze tez czekam. Wczoraj nie zadzwonil wiec dzis zadzwoni. Czyli jest wszystko w porzadku.Czekam razem z Tobą
Ewunka, nie mam wyjściaprawidłowo!
1Super,szczęściara
Przy której próbie?
Ty jesteś w ogóle dziwna hi hi hi hi

no chyba ze skończy się wcześniej
zapcham kalendarz u mnie to właśnie chyba był cudTy jesteś w ogóle dziwna hi hi hi hi
Powiedz jeszcze ze miałaś dietę na pierogach z biedronki i zagryzałas karpatkabo nie wiadomo co pomogło
Ja miałam kontrolę dzień 5 .6 8 i 10 to na zastrzykach bo jeszcze miałam przed rozpoczęciem zastrzyków po antykoncepcji .
A teraz będę miała po antykach potem w 3 .5 6 7 8 9 i 10no chyba ze skończy się wcześniej
zapcham kalendarz
![]()
Uwielbiam Twoja historie i jeszcze bliźniaki ......( 2 chłopakiu mnie to właśnie chyba był cudNie zapominaj że jeszcze świeży ananas tak jak zalecaja 3 dni przed transferem i 3 dni pp
![]()
1 chłopak ;p nie przyszywaj sisiorka mojej coreczceUwielbiam Twoja historie i jeszcze bliźniaki ......( 2 chłopaki)
Ahhhhh![]()
Tak serio to o co chodzi z tym ananasem?u mnie to właśnie chyba był cudNie zapominaj że jeszcze świeży ananas tak jak zalecaja 3 dni przed transferem i 3 dni pp
![]()