Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej
Dobija nas tez ta nowa ustawa (o której dowiedzieliśmy sie notabene w dniu transferu) - ta o możliwości zapłodnienia tylko 6 komórek. Ile można zapłodnić powyżej drugiego razu? Niestety nie mogę tego wyczytać z ustawyoboje mamy poniżej 35 lat
Hej!Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej
Dobija nas tez ta nowa ustawa (o której dowiedzieliśmy sie notabene w dniu transferu) - ta o możliwości zapłodnienia tylko 6 komórek. Ile można zapłodnić powyżej drugiego razu? Niestety nie mogę tego wyczytać z ustawyoboje mamy poniżej 35 lat
U nas mieliśmy 2 w 1. Słabe parametry (niska ruchliwość i mało prawidlowych).Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej
U nas mieliśmy 2 w 1. Słabe parametry (niska ruchliwość i mało prawidlowych).
Byłeś w androloga?
U nas udało się zapłodnic 4 komórki na 5, ale maksymalnie moglibyśmy zapłodnic tylko 6.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Endo dobre po 5 dniach ale jajnik 16 mm to hi hi hi chyba że na lewym jajniku jest 1 pecherzyk 16 mm .
Ty masz pco. ?
Ewcia ty jak zwykle umiesz podniesc na duchuZobacz załącznik 761663 W ramach przypomnienia