Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej
Dobija nas tez ta nowa ustawa (o której dowiedzieliśmy sie notabene w dniu transferu) - ta o możliwości zapłodnienia tylko 6 komórek. Ile można zapłodnić powyżej drugiego razu? Niestety nie mogę tego wyczytać z ustawyoboje mamy poniżej 35 lat
Hej!Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej
Dobija nas tez ta nowa ustawa (o której dowiedzieliśmy sie notabene w dniu transferu) - ta o możliwości zapłodnienia tylko 6 komórek. Ile można zapłodnić powyżej drugiego razu? Niestety nie mogę tego wyczytać z ustawyoboje mamy poniżej 35 lat
U nas mieliśmy 2 w 1. Słabe parametry (niska ruchliwość i mało prawidlowych).Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej
U nas mieliśmy 2 w 1. Słabe parametry (niska ruchliwość i mało prawidlowych).
Byłeś w androloga?
U nas udało się zapłodnic 4 komórki na 5, ale maksymalnie moglibyśmy zapłodnic tylko 6.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Endo dobre po 5 dniach ale jajnik 16 mm to hi hi hi chyba że na lewym jajniku jest 1 pecherzyk 16 mm .
Ty masz pco. ?
Ewcia ty jak zwykle umiesz podniesc na duchuZobacz załącznik 761663 W ramach przypomnienia