Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za 10 dniEwunka dobra robota [emoji16] Zdolny jajnik [emoji16]
Jagoda - wszytsko jest ok, 36h po zastrzyku idziesz na pukncje. W piatek zadnych zastrzykow.
Natula kiedy Ci kazali bete zrobic?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boze bardzo mi przykro...nie pisz tak i nie mysl ze to ostatnia szansa...napewno bedziesz walczyc...Witajcie. Nie mam dobrych wiadomości beta 2,48 czuję się okropnie to była moja ostatnia szansa...Powodzenia dla wszystkich starajacych.
Strasznie mi przykroWitajcie. Nie mam dobrych wiadomości beta 2,48 czuję się okropnie to była moja ostatnia szansa...Powodzenia dla wszystkich starajacych.
eve bedzie dobrze !Mnie dzisiaj mocno sciska podbrzusze i jest mi jakoś słabo. Nie wiem czy to reakcja na leki czy o co chodzi :/ a jutro planowany transfer.
To troche mnie podniosłas na duchu,bo ja pierwsza myśl to hiperki. Chciałam sie wybrac do lekarza jeszcze,ale nie ma juz nikogo dzisiaj w klinice.Eve mialam tak samo. Dzien przed transferen byl okropny. Bol brzucha i ciagle mdlosci. To od napuchnietych jajnikow. Dasz rade.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w rodzinie tez siostry mają problemy z tarczyca itp. Prócz mnie wszystkie naturalnie zaszły w ciążę (w tym bliźniacze), tez brały tonę leków na podtrzymanieHej dziewczyny
Natula powodzenia!! w ogole kciuki za dzisiejsze wizyty zacisniete
Nie zgadzam sie z tym, ze ciaza po in vitro jest taka sama jak zwykła, jest zdecydowanie inna, jest napewno duzo wiecej strachu, tak jak pisze ewunka tona leków do podtrzymania, poza tym była jakas przyczyna in vitro, typu endometrioza czy problemy z tarczyca itp a to tez ma wpływ na ciaze i szanse na jej utrzymanie.