Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.Ja tez tak mialam. Po pierwszym dniu plamienie tylko przy wysiku. Teraz skonczylam drugie op i powinnam @ juz dostac dawno a tu nicccccc...
Ja jak pisalam wczesniej zawsze @ zaczynam plamieniem wiec tez bym zaczela brac leki. Poczekaj moze jeszcze sie rozwinie. Albo zadzwon do lekarzaJa dotychczas miałam podobnie, a po poprzedniej stymulacji i nieudanym transferze co miesiąc jakieś atrakcje :-/ Boję się tylko, że za szybko zaczęłam brać te antyki. Jak nie urok, to sraczka :-/
Tak bralam tabletki przy tym plamieniu...A zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.
Nie denerwuj sie zadzwonia i to z dobrymi wiesciamiKiedy oni zadzwonia...? Buuuuu
Wizytę mam w czwartek.Ja jak pisalam wczesniej zawsze @ zaczynam plamieniem wiec tez bym zaczela brac leki. Poczekaj moze jeszcze sie rozwinie. Albo zadzwon do lekarza
Do mnie dzwonil ok. 11. Trzymam kciuki!Kiedy oni zadzwonia...? Buuuuu
Wszystko jest ok wytańczylam skromną @ ja też ostatnio miałam 1 dniowa wzięłam anty i na 2 dzień już zdechlaA zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.
DziękiWszystko jest ok wytańczylam skromną @ ja też ostatnio miałam 1 dniowa wzięłam anty i na 2 dzień już zdechla