Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mysl tak nawet...jestes w ciazy...wielkie &&&&&&Jaskolcia trzymam kciukinapewno bedzie dobrze
Mnie dopadl kryzys jakies mam przeczucie ze raczej i tym razem bedzie negatyw wiem ze to dopiero poczatek i wszystko sie moze zdazyc ale jakos to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe
moze jak jutro wyjade to mniej bede myslala
ja gdzies czytalam ze w ktorejs klinice w katowicach puszczaja muzyke bo ponoc wibracje pomagaja i podobno jest lepszy rozwoj zarodkow nie tylko w inkubatorach ale tez w brzuchach mamusiDziewczyny tak czytam o mojej nowej przyszłej klinice i tam jest tyle dodatkowych opcji ze gały wychodzą .
Czy ktoś brał opcjie puszczania muzyki w inkubatorach z zarodkami. ?
A ktoś miał robiony test Era. ?
dzieki ale taka cisza w moim organizmie jakby nie tabletki to nawet nie wiedzialabym ze cos byloNie mysl tak nawet...jestes w ciazy...wielkie &&&&&&
Wiesz ze duzo dziewczyn tu nie mialo nawet 1 objawu a okazywalo sie ze sa w ciazy...bedzie doooooobrzedzieki ale taka cisza w moim organizmie jakby nie tabletki to nawet nie wiedzialabym ze cos bylo