Ja bym się nie przejmowała i robiła betęDzien dobry
Dziewczyny ja znów po poradę.
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym się nie przejmowała i robiła betęDzien dobry
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
Idź na betę będziesz wiedziała na pewno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&To było crio. Z Objawow- od kilku dni pobolewa mnie brzuch. Pamiętam rybko ze w marcu tez miałaś jak ja transfer. Oby dla Ciebie ten był szczęśliwy
Dziewczyny, pomocy.
W ktorym dniu cyklu zaczyna sie przygotowanie do crio? Zapomnialam na amen...
To było crio. Z Objawow- od kilku dni pobolewa mnie brzuch. Pamiętam rybko ze w marcu tez miałaś jak ja transfer. Oby dla Ciebie ten był szczęśliwy
Dzien dobry
To zalezy czy na sztuczym czy naturalny cyklu bedziesz podchodzic,jesz´li sztuczny zaczynasz od 2-3 dnia cyklu z estradiolem,na naturalnym zaleznie od owulacji,moze byc i od 12 a i 15 dnia.Dziewczyny, pomocy.
W ktorym dniu cyklu zaczyna sie przygotowanie do crio? Zapomnialam na amen...
Nova,Dzien dobry
Niestety większość z nas wie jak się teraz czujeszDziewczyny, dzięki za wsparcie. Muszę się oswoić z kolejnym "policzkiem" od losu. Chodzę jak jakieś zombie i jest mi trudno powrócić do codzienności, która w ogóle nie cieszy.
Nova,
test juz powinien wyjsc pozytywny wiec raczej doopa,chyba ze mialas pozniej implantacje .Dlatego w pon.jedz najlepiej na Bete.Tak jak ci dziewczyny radza.powodzenia.