Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej czyli idziemy podobnie tylko ja biorę visanne tylko jeszcze nie wiem czy jedno opakowanie czy dwa i ruszam ż krótkim protokołemCzas start.... od dziś zaczynam antyki)
Gosiu wpisz mnie na 17.08 na wizytę startową

Czyli rozpoczynasz nasz korowodCzas start.... od dziś zaczynam antyki)
Gosiu wpisz mnie na 17.08 na wizytę startową
Ja ide długim najpierw 20 tabletek i się okaże na wizycie co dalej ze mnąHej czyli idziemy podobnie tylko ja biorę visanne tylko jeszcze nie wiem czy jedno opakowanie czy dwa i ruszam ż krótkim protokołem
Gosiu wizytę mam 17.08 ;p a to już wizyta stymulacyjna bo dostanę wtedy leki jużCzyli rozpoczynasz nasz korowod![]()
Ja zaczęłam dopiero 27 brać visane i 28 tabletek i się okaże na wizycie... Dopiero wtedy poproszę o wpisanie rozpoczne 2 podejścieCzy ktoras z nowych dziewczyn chce byc dopisana w naszym kalendarzu. Jesli tak podajcie date i wyjasnienie co bedzie sie dzialo![]()
Ahhh ten moj zanik pamieciGosiu wizytę mam 17.08 ;p a to już wizyta stymulacyjna bo dostanę wtedy leki już)
No wychodzi na to że zaczynam po raz drugi zobaczymy co wyjdzie)
OkJa zaczęłam dopiero 27 brać visane i 28 tabletek i się okaże na wizycie... Dopiero wtedy poproszę o wpisanie rozpoczne 2 podejście