Roksii89
Fanka BB :)
Błagam Boga, żebym ja tez kiedyś mogła zobaczyć dwie kreski na teście! Przez te 3 lata tyle zrobiłam testów ciążowych i za każdym razem jedna kreska mam taki uraz do testów, że nie mogę już patrzeć na testy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Błagam Boga, żebym ja tez kiedyś mogła zobaczyć dwie kreski na teście! Przez te 3 lata tyle zrobiłam testów ciążowych i za każdym razem jedna kreska mam taki uraz do testów, że nie mogę już patrzeć na testy
Oby tak bylo na przelomie wrzesnia i pazdziernikaGosiu i Ty nie długo zobaczysz takie krechy :*
drugie teraz miałam crioKolejne moje pytanie heheh za którym razem?
No kochana wcale nie jest slaba moze nie tak ciemna jak testowa ale beta to juz tylko formalnosc.
Jeju jak ja bym chciala taki test u siebie zobaczyc![]()
Ja przez 6 lat widziałam zawsze tylko jedna a dziś zrobiłam z głupoty żeby się nastawić na jutrzejsza betęBłagam Boga, żebym ja tez kiedyś mogła zobaczyć dwie kreski na teście! Przez te 3 lata tyle zrobiłam testów ciążowych i za każdym razem jedna kreska mam taki uraz do testów, że nie mogę już patrzeć na testy
Nie ja nigdy nie mialam tego badaniaCzy po nieudanym in vitro lekarz zlecal Wam moze zrobienie histeroskopii? Moj endokrynolog wspomnial ostatnio o hiseroskopii diagnostycznej.
Czy po nieudanym in vitro lekarz zlecal Wam moze zrobienie histeroskopii? Moj endokrynolog wspomnial ostatnio o hiseroskopii diagnostycznej.