Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahh uparty ten twoj lekarz zamiast dac kobiecie odpoczacDo pracy wróciłam to i czasu mniejJak wracam o 18-19 do domu, to praktycznie zaraz prysznic,w piżamę i spanie. Czuję się ogólnie dobrze, mam mdłości większe/mniejsze,ale bez wymiotów.Czekam do końca sierpnią na kolejną wizytę i już będę chciała zwolnienie,bo to 10tydz będzie.
Podejrzewam,że gdybym poszła do dr D to dostałabym od ręki,ale dr W jednak upiera się,żeby czekać do 10-12tyg. Co do godzin pracy to zaczynam późno o 10-11 w zależności od zmiany.Ahh uparty ten twoj lekarz zamiast dac kobiecie odpoczacwazne ze dobrze sie czujesz skoro nudnosci nie przeszkadzaja to w pracy jednak zawsze jakies zajecie czasu. Ale strasznie dlugo pracujesz no chyba ze od 10
Lo matko u mnie w Ol jest babeczka lekarka z duzym doswiadczeniem ktora bierze 80 za jedno spotkanie wiec faktycznie u was chyba jakies przegiecie .Misis, w Katowicach jest jeden. Dzwoniłam do niego nawet, ale dziad nie odbiera. Bierze 150 zł za pierwszą wizytę, więc też tani nie jest niestety![]()
A no to luzik myslalam ze od rana tak zapierniczaszPodejrzewam,że gdybym poszła do dr D to dostałabym od ręki,ale dr W jednak upiera się,żeby czekać do 10-12tyg. Co do godzin pracy to zaczynam późno o 10-11 w zależności od zmiany.
Ale nie stresuj sie to i tak byla formalnosczapomnieli jednak juz chyba dzis nie dostane tego wyniku
Na dostarczenie zwolnienia masz 4 dniwkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwigania
Nie za maco niech dobrze sluzaGosiu wpisz mnie na 18 sierpnia...a tabletki przyszly dzis...dziekuje![]()
Lol pojechalas z e2 i endometriumI po wizycie. E2 6940, progesteron 0,2, endometrium 10,5.Jest 7 dojrzalych pecherzykow ok 18-19mm i kilka 10mm. Dzis o 22:30 biore Ovitrelle i w środę 10.08 mam punkcje.Gosiu wpiszesz mnie? :*