Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz nie wysla dzis poszli do domu i o mnie zapomnieliOj Rybko, ale każą Ci czekać![]()

Chyba bym zwariowałaJuz nie wysla dzis poszli do domu i o mnie zapomnieli![]()
wkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwiganiaChyba bym zwariowała
Teraz to musi być pozytywna,nie ma bata![]()
Może wynik juz jest tylko nie wpisali. Idź rano do przychodni i jakby coś od razu poczekaj do lekarza po l4.wkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwigania
A nie masz gdzieś szpitala pod ręką? Tam może by Ci zrobili i wynik do godziny powinien byćja nie robilam w klinice tylko na osiedlu w przychodni
Mam ale juz poczekam do jutraA nie masz gdzieś szpitala pod ręką? Tam może by Ci zrobili i wynik do godziny powinien być