Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba będę cały czas jakiś nerwosol braćja raz miałem początek hiperki. ..
potem tak się bałam ze przy następnej stymulacji ze strachu 0 pęcherzyków zero reakcji. .....
Czekam na wyniki .Też mi coś serce wali. .....Ja bym chciała dziewczynkę [emoji173]️ ale tak naprawdę najważniejsze zeby zdrowe było [emoji4]
Ja przed wizytami przeżywam takie stresy, ze wczoraj kupiłam sobie detektor tętna i nie potrafię go użyć [emoji20]
No i mam tak wysokie tętno, ze byłam u kardiologa- założyli mi holter, dzisiaj wyniki [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma się co hiperki bać .......Chyba będę cały czas jakiś nerwosol brać![]()
Przy pierwszym podejściu też się bałam, ale było OK. Teraz staram się w ogóle o tym nie myśleć.Chyba będę cały czas jakiś nerwosol brać![]()
Ja?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczekMarta .? ? ?
Dobrze,że mam zapierdziel w robocie to nie będzie kiedy myślećNie ma się co hiperki bać .......![]()
No przecież nie jaJa?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczekide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*
8 jaj ładnie czekamy do jutra ile uda się zaplodnic i czy robią transfer. ?No ja pewnie wezmę jakieś nadgodzinyDobrze,że mam zapierdziel w robocie to nie będzie kiedy myśleć![]()
Dobry wynikJa?? Wlasnie nie wypuścili z pozabiegowej.Pobrali 8 pieknych jajeczekide na śniadanko i czekam na wypis.Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki :*