koralik83
Fanka BB :)
Katharina, zerknij sobie :*Dziewczyny czy po yransferze mozna jesc lososia wedzonego?
Link do: Ryby a ciąża – jakie jeść, a z jakich zrezygnować? - Siostra Ania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katharina, zerknij sobie :*Dziewczyny czy po yransferze mozna jesc lososia wedzonego?
Ja za każdym razem rezygnowałaś z łososia i z sushi dla własnego spokoju i każdy mówił kobieta w ciąży nie powinna jeść surowych ryb a tak jest z wędzonym łososiem wiec nie jemKatharina, zerknij sobie :*
Link do: Ryby a ciąża – jakie jeść, a z jakich zrezygnować? - Siostra Ania
Co do objawów to cholera wie..cały czas boli mnie brzuch jak na @, piersi bolą ale już od punkcji, a wczoraj jakieś plamienie mi się pojawiło więc dziś rano pojechałam na betę. czekam na wyniki i zobaczymy czy się kropki przyjęły czy nie. Oby tak, oby tak, oby tak.Testung 31.08 5dpt na wieczór zaczął mi tak drętwiec brzuch i wczoraj mocniej wiec leżałam i dzisiaj tez leżę bo tak czasami za kłuje, wczoraj wspomoglam sie nospa mam nadzieje ze te 2 kropeczki sie zadomawiaja u mnie na stałea Ty masz jakieś objawy. Choć wiem po ostatnim razie ze bol piersi i jakieś tam kłucia to tez po lekach bo pomimo tego ze nie doszło do transferu piersi bolały wiec tym sie nie przejmuje
![]()
Kurczę jakie fajne uczucie ze jest ktoś prawie taki sam jak ja z tymi samymi problemami z kim mozna podzielić sie odczuciami![]()
Co do objawów to cholera wie..cały czas boli mnie brzuch jak na @, piersi bolą ale już od punkcji, a wczoraj jakieś plamienie mi się pojawiło więc dziś rano pojechałam na betę. czekam na wyniki i zobaczymy czy się kropki przyjęły czy nie. Oby tak, oby tak, oby tak.
Po to tu jesteśmyW kupie raźniej, ciężko walczymy i takie wsparcie ma ogromne znaczenie.No i kopalnia wiedzy
![]()
Ja tyle co sie odczytałam przez te wszystkie razy i teraz to chyba juz sama mogłabym zostać doktorem hihi Mąż mi mówi ze mam nie czytać żeby sie nie denerwować ale cos baba wie lepiej