Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

8 tys to cena juz z lekami czy bez sam zabieg bo tutaj cena w szpitalu pełna cena taka sama jak w Pl tylko zarobki inne duzo mniejsze w Pl, ale jezeli chodzi o prywatna klinikę to kosz jakies 11,5tys plus leki teraz za leki wyszło mi troche ponad 8tys przeliczając na złotówki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam przyjemność w 2010 roku z dr dworniakiem, ucieklam ,gdzie pieprz rośnie. Od razu wiedziałam, ze to nie lekarz dla mnie. A zachowywał się tak jakby miał coś do ukrycia. Oczywiście pierwsza wizyta i propozycja in vitro.
A ty miałaś teraz punkcje i transfer u pierzynskiego? A kiedy mozna zostac tego lekarza w Białymstoku?
Nigdy nie widziałam tam i jego pacjentów, gdzie przyjmuje?
Coraz więcej nas z endometriozaJa również mam endometrioze a najlepsze jest to że nie wiem jakiego stopnia, podobno mam całą jamę otrzewną wysianą zrostami. A odkryli to podczas lsparoskopii i usunięcia ciąży etopowej. Szkoda że nie zrobili badania histopatologicznego .
Dziadostwo nie choroba. U mnie gdyby nie ta ciąża w życiu bym nie wiedziała że ja mam .Żadnych objawów- zero .Coraz więcej nas z endometrioza![]()
To ja mam straszne bóle. .... ( przez zrosty na jelitach ) i nawracające torbiele czynnisciowe i co kilka lat nowa endometrialna. Ale zenim zdjagnizowali to trochę zeszło. ....Dziadostwo nie choroba. U mnie gdyby nie ta ciąża w życiu bym nie wiedziała że ja mam .Żadnych objawów- zero .