reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwoniłam do lekarza powiedział, ze moze wolno przyrasta, ale jak dwa tyg po punkcji to moze tak byc ... Nie wierze w to. ...We środę mam powtórzyć .
Boshe jestem załamana ! Pęknie mi serce zaraz i głowa !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mysl pozytywnie beta jest pozytywna to najwazniejsze zobaczysz jak bedzie przyrastac w nastepnych dniach. Trzymam kciuki bedzie dobrze :*

Dzieki, moze i tak. W sumie wyczytałam teraz , ze w ciagu 72 godzin powinna przyrastać o okolo110% . W piątek miałam 14, dzis 33 wiec przyrost prawidłowy, ale chyba jak rzeczywiście byłaby ciąża to ta beta byłaby juz w setkach... [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz i po co niepotrzebnie denerwujesz kropka jest dobrze nie kazda ma od razu bete 3 cyfrowa

To będą długie dwa miesiące :(
Dziś w ramach relaksu umykam okna ,11 okien :-p i jutro dzwonię do pracy skracam urlop bo oszaleję w tym domu. A na październik przyda się kilka dni wolnego.
Masz sie relaksowac a nie wyzywac na oknach :)
Wiem ze bedzie ciezko przetrwac te 2 miesiace ale ciesz sie ze masz mrozaki i nie musisz zaczynac od poczatku

Trzymamy kciuki za dzisiejsza bete na wysokosci i za dobre wiadomosci na wizycue oraz kciuki za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

29:kilosiera- kontrola przed crio
29:AniaCh83 -betowanie 2
29:kilosiera - wizyta kontrolna przed crio

30:milagros-wizyta kontrolna przed crio
30:Sil_sb -wizyta przed stymulacja
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja
31:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
31:Zosia87 - betowanie
31:lile - wizyta kontrolna u gin
31:Zosia87- testowanie
31:AniaCh83-betowanie 3

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

1:luna15 - betowanie
3:kilosiera- transfer
5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
6:katherina203 - betowanie
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
13:nieagatka - badanie prenatalne
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
26:rybka14 badania prenatalne
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Katherina203 - transfer
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

Pani embriolog mi powiedziała, że tylko 20-30% zarodków dochodzi do stadium blastocysty i że to jest zupełnie normalne. Jej zdaniem poza jonami wapnia, które mieliśmy już nic nie da się zrobić. Kazała mi też spokojnie czekać na betę, bo zarodki w macicy mogły się rozwinąć do blastocysty. Jej zdaniem tamte 3 niczego nie przekreślają w przypadku tych dwóch. U nas jest głęboki czynnik męski, prawdopodobnie stąd problemy.

to pocieszyłaś mnie niezmiernie, bo mnie poprzednim razem dr JD z arte powiedział przy zarodkach 8 A , że z tego i tak ciąży nie będzie, bo nie są blastocystami.
ale moje dzieciątko jest z 8 A lub 9 A, bo takie miałam podane przy udanym transferze.
u nas też jest głęboki czynnik męski i nic nie możemy zrobić, żeby było więcej prawidłowych.

reklama
Heloo dziewczyny;) ależ mnie dawno tu nie było, a tu tyle się dzieje;) gratuluję tym którym się udało! Ja dziś po wizycie u dr. Zmieniłam na innego- matki! Dlaczego od razu nie poszłam do niego!!??może byłoby inaczej...zupełne przeciwieństwo poprzedniej pani dr. Wizyta trwała 50 min. Wszystkiego się dowiedziałam ( co powinnam wiedzieć przed decyzją o in vitro!!), po prostu w szoku byłam,znaczy pod wrażeniem:). Zaczynamy walke o ostatniego kropka. Ma być dobrze. ;)))

Do góry