reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję dziewczyny i tak co dzień prosze:)
Ja juz po rano oddałam krew potem wizyta i ....qurwa miałam 1 torbiel endometrialna 4 cm teraz są 2 przytulne do siebie ( bliźniaki? ) 5.5 cm
Wiec po badaniu 2 raz na krew by potwierdzić czy to nie torbiel czynnosciowa.
W piątek wizyta z wynikami i jak to endometrialna to start sobota.
Qurwa mało miejsca na jajka zostało. .....
No nic nie pozostało nic jak wierzyć i się modlić by było ok.

Ewunka - na blizniaki starczy miejsca :)

Tydzien temu nie bylo serduszka, sam pecherzyk.. I teraz tez mala szansa ze bedzie. Oddalam krew na bhcg i progesteron.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny i tak co dzień prosze:)
Ja juz po rano oddałam krew potem wizyta i ....qurwa miałam 1 torbiel endometrialna 4 cm teraz są 2 przytulne do siebie ( bliźniaki? ) 5.5 cm
Wiec po badaniu 2 raz na krew by potwierdzić czy to nie torbiel czynnosciowa.
W piątek wizyta z wynikami i jak to endometrialna to start sobota.
Qurwa mało miejsca na jajka zostało. .....
No nic nie pozostało nic jak wierzyć i się modlić by było ok.
Może to zwiastun tych bliźniaków właśnie :) A tak poważnie, to ten konował, u którego byłaś ostatnio jednak nie postawił trafnej diagnozy:-\
Kiedy będziesz wiedziała czy to torbiel endometrialna?
Wierzę, że będzie ok. Wszystkie tu się za Ciebie modlimy i wysyłamy dobre fluidy w Twoja stronę :-*

Ta 8 niby to ten mój torbiel. Na 99% endometrialna ale zrobiła hormony dla pewności będzie wiadomo w piątek .
Tak ten lekarz jak z bólu wytrzymać nie mogłam stwierdził że poleze 3 dni ba zwolnieniu i mi przejdzie nie widział podstaw do usg. .......
2016-08-31 12.52.48.jpg

Załączniki

• 2016-08-31 12.52.48.jpg
    2016-08-31 12.52.48.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 535
Czekam jeszcze . Doświadczone koleżanki prosze podpowiedzcie co sądzicie : HCG 73.35; e2 2070; PRG >60.00.....???? 13dpt

Tak, wiem, ze najlepiej w tył samym lab., ale po poniedziałkowym wyniku zadzwoniłam do dr i powiedział zeby przyszła do Bociana, to od razu z wynikami sie z nim spotkam i jak cos to leki da. Wchodzę pomiędzy zapisanymi kobietami, jeszcze bita godzina czekania przede mna . ... Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzwonili że szpitala usg za 4 tyg czyli gdzieś koło 8tc a jak to jest w Pl?

Aniu bądź dobrej myśli. Mi znajoma przekazała że progesteron coś ponad 200 ale nie kojarzę dokładnie. Moim zdaniem każdy przypadek jest inny i nie ma co się porównywać. Twoja beta przyrasta więc to dobry znak jak narazie, trzymaj się [emoji175]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry