mysle ze 3 miesiace wystarcza. ja biore juz od wrzesnia femibion natal, tak jak pisala Jo.M. zawiera dodatkowo jeszcze pare przydatnych witamin, wiec dodatkowo wzmacnia kobiecy organizm. tylko u nas jest troche drogi...ale ja kupuje po listku, wtedy latwiej rozlozyc koszty...milla-to trzy miesiace wczesniej starcza?
reklama
milla- ja tez biore femibion tzn mam ale teraz robie przerwe
no i od dzis dziewczyny akcja PLODNOSC !!!!!! ziolka i wszytsko co polecila mi hope71 pozdrawiam kochana !!!!!!
lopop- my chcielismy miec 3 swoich
ale teraz jak widze ze to nie takie latwe to chcialaby chociaz jedno miec swoje i pomoc jednemu jakiemus dziecku , ktore potrzebuje pomocy , milosci i domu 
lopop- my chcielismy miec 3 swoich
kaska31
Fanka BB :)
no dzieczynki przyszlo mi dzisiaj pismo wezwanie na skan 30 stycznia bede wiedziala czy jest jeden babelek czy dwa.
Magdusia 31
kaska super-ja mam 1 USG 13 stycznia i zobaczymy czy pęcherzyk płodowy jest, a kolejne wypadało by podobnie jak u Ciebie pod koniec stycznia(chyba miałyśmy jeden dzień róznicy w transferach)
Joweg bardzo podziwiam osoby, które chca zaadoptować dzieciaczki
Joweg bardzo podziwiam osoby, które chca zaadoptować dzieciaczki

palu_nr1
Tez biore caly czas femibion, len pije na zoladek dosc czesto. Kupilam sobie ananasa, zeby ten srodek jesc, cos tam wina sie napije
co tam jeszcze jesc i pic na endo i zeby sie dobrze zagniezdzilo?
) hope mi pomogla ale moze jeszcze jakies sugestie. mam malo czasu bo gdzies okolo tyg do transferu ale moze cos bym jeszcze zjadla przez ten tydzien od pon
)
reklama
amalfi
palu no wlasnie, juz nic nie mozesz zrobic. A jak sie czulas po punkcji?? Ile to trwalo?? Ile dochodzilas do siebie??
agnieszka75 a powiedz mi o ktorej godzinie kazali Ci przyjechac na punkcje?? I na transfer?? A wszystkie te IVF mialas w angeliusie??? A czemu bylas raz u Grettki??
agnieszka75 a powiedz mi o ktorej godzinie kazali Ci przyjechac na punkcje?? I na transfer?? A wszystkie te IVF mialas w angeliusie??? A czemu bylas raz u Grettki??
Podziel się: