reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milagros a co moze poprawic grubosc endimetrium. Hehe winko odpada bo od jutra na antybiotyku

Ja biore viagre dopochwowo. Do tego uwazam, ze seks poprawia, bo tu chodzi o ukrwienie i przeplywy. Acard, perwenit intensiv tez biore. Mi to pomaga bo rosnie.

Ja bym na twoim miejscu jeszcze poszla do lekarza przed transferem zeby to endometrium sprawdzic. Bo szkoda jesli nie ma min tych 8.3 i bys podejscie stracila...

Ja biore viagre dopochwowo. Do tego uwazam, ze seks poprawia, bo tu chodzi o ukrwienie i przeplywy. Acard, perwenit intensiv tez biore. Mi to pomaga bo rosnie.

Ja bym na twoim miejscu jeszcze poszla do lekarza przed transferem zeby to endometrium sprawdzic. Bo szkoda jesli nie ma min tych 8.3 i bys podejscie stracila...
Właśnie sobie uświadomiłam, że mi przy pierwszym podejściu nie sprawdzali endometrium przed transferem :/
Któraś z Was miała?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To jeszcze przed transferem bedzie acard i clexabe to pewnie urosnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry