Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Palu - super wtorek tuż tuż. Będę mocno trzymała kciuki. Super masz to endo :-) Ja w życiu takiego nie miałam ;-)
Nostalgia- wiem, że chcesz dobrze ale nie strasz Joweg i tak jest ostatnio bardzo zestresowana. W takich sprawach trzeba chodzić po lekarzach i każde wyniki dostosowywać do indywidualnego przypadku.
dwie_poziomki -mi się udało przy mrozaczkach. Wiadomo, że nie zawsze śnieżynka przeżyje rozmrożenie i statystycznie jest mniejsza szansa. Ale pamiętaj kochana, że nigdy nie wiesz po której stronie wyników statystycznych Ty staniesz, życzę żeby po tej, gdzie udaje się z mrozaczkami. Życzę powodzenia, żeby ładnie się zarodeczki rozmroziły i zostały z Tobą![]()
ale wczoraj z moim M. glsno wykrzyczelismy oboje, ze UDA SIE NA PEWNO i jakos tym poprawilam sobie znowu wiare:-) poza tym wierze, ze ten Dominik nad nami czuwakochane mialam chwilowy kryzys zwiazany z IVF, znow mi sie snilo po nocach i spac nie dawalo, ze jednak sie nie uda itd. ze za pierwszym razem rzadko komu sie udaje itd...ale wczoraj z moim M. glsno wykrzyczelismy oboje, ze UDA SIE NA PEWNO i jakos tym poprawilam sobie znowu wiare:-) poza tym wierze, ze ten Dominik nad nami czuwa
miemartw sie kochana bedzie dobrze.Kochane wpadłam,żeby Was powiadomić,że kończę już stymulację i we wtorek punkcja
Wyhodowałam 7 jajeczek
Boję się bardzo,czy wszystko się uda,czy będą się dzielić,czy zapłodnią się??
Ech tyle obaw
ja bralam 3 dni przed transferem 2 razy dziennie. i biore do dzisiaj i jeszcze bede brac do 13 tygodnia.meg tak tez u niego, bede podchodzic w lutym i tez mam ostatnie dwa mrozaki, bede podchodzic na cyklu bezowulacyjnym bo mam pco i zawsze tak podchodze wskazowek nie mam zadnych... moje sniezynki juz troche tam polezaly wiec szanse tez sa mniejsze chyba... mam przynajmniej nadzieje ze sie rozmroza
palu ile dni przed transferem bierzesz progesteron ???