Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko pięknie rośnie to trzeba pisać !Ewunka - w sumie nie bylo co pisac, mlode ok, lozyska sie idealnie rozlozyly, serducha bija, moje badania tez ok z wyjatkiem tetna, ktore z wizyty na wizyte mi rosnie o 10 i juz mam praktycznie o 100% wyzsze niz przed ciaza.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hej EwciaWitam wszystkie nowe dziewczęta.
Pozdrawiam wszystkie stare
Buziak dla moich grubasow.
Beata zaplodnili Ci wszystkie 11 .?
Gasia zaraz juz będziesz bez jajna chwile i potem 2 embrionki. ? Dla ciociuni. ?
Rybka to jest pewne ze one będą chciały jeść w tej samej chwili .... a nawet w pieluche nawala równoa jak uśpisz 1 szt to 2 zacznie płakać i obudzi to 1
Bliźniaki są wspaniałe ( jak juz się znudza ta maskotka pomarańczowa to wyślij cioci pliz
Motylki jak tam. ?
Kasia wyszłas juz ze szpitala. ? Wszystko ok. ?
Husan :*
Lili nie pisałaś jak wizyta albo mi umknęło. ?
Hoooope co Ci powiedział o tym prog masz suplementowac. ?
Koralik wychodź z krzakówsiostra
Ema pięknie![]()
Spokojnej nocy życzę![]()
Ta pomarańczowa mnie ujełaEwcia na Ciebie mogę zawsze liczyćkochana jesteś jeśli chodzi o maskotki to mogę wysłać wszystkie
buziaczki
Tylko dojrzałeHej Ewcia
Jak u Ciebie?
Mieli zaplodnic wszystkie,ale tak się teraz zastanawiam czy nie zapladniaja tylko dojrzałych. .??
Więc albo 11 albo 9.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko pięknie rośnie to trzeba pisać !
Ciociowe Bliźniaki dziewczynki. ?
Oby się utrzymały do mrozenia. ..Tylko dojrzałe
Wiec wszystkie 9 super i 5 zarodków .
A ja na razie u doooopie ale cóż życie.![]()
Robiłam po pierwszej nieudanej próbie z zerem mrozaczków.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beatka a mrozic beda przy transferze czy beda hodowac do blastki ?Oby się utrzymały do mrozenia. ..
Ewcia, będzie dobrze Kochana. Ja wierzę głęboko, że wszytko ma swój czas i ten Twój tez nadejdzie
Wiem,że teraz jest do dupy i to kurewska niesprawiedliwość,ale musi się nam udać
Każda z nas zostanie kiedyś mama
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom