Kobietki powodzenia na punkcjach, transferach i betach&&&&
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedzieli ze ph ok i nie widza potrzeby posiewu...boze ja juz chce do swojego gin...WspółczujęZrobili Ci posiew czy sprawdzali samo ph? Jeśli nie grzybica, to powinni coś poradzić, przecież z tym swędzeniem nie da się normalnie żyć :-\
A na uczulenie luteiny nie maja pomyslu...WspółczujęZrobili Ci posiew czy sprawdzali samo ph? Jeśli nie grzybica, to powinni coś poradzić, przecież z tym swędzeniem nie da się normalnie żyć :-\
Dzięki, pocieszyłaś mnie, bo moje też nie bolą, ale rosnąMotylku - juz nie bola :-) tylko ciagle rosna
kurcze w nocy mialam jakieś silne bole w podbrzuszu, jakby mi skore zdzierali ale w srodku :/ chyba sie sprobuje umowic do kliniki i sprawdze na wszelki wypadek
Hmmm, dziwni lekarze. A masz jakieś upławy? Oby Cię szybko wypuścili, bo z tego, co czytam, to wcale Ci tam nie pomagaja:-\Powiedzieli ze ph ok i nie widza potrzeby posiewu...boze ja juz chce do swojego gin...
Ja bym się nie martwila raczej się ciesz mnie na początku bolały ale już przed transferem zaczęły po lekach zresztą po stymulacji poszły dwa rozmiary do góry a w ciąży pobolewaly jak ściągał am stanik lub jak mąż dotknął za mocno i to nie było wcale przyjemne ja mam teraz rozmiar g i to jest masakra a mam 150 cm wzrostu i zepsuty kręgosłup który zaczyna mi już dokuczać teraz bolą bardziej same sutki są stracone wrażliwe i ręcznik po kąpieli sprawia mi ból także nic fajnego narazie się ciesz potem jeszcze będziesz miała czas na boleściTeż byłam ostatnio w h&m i oglądałam te spodnie. Na mnie na szczęście długość jest ok, ale coś mi na plecach ten pas odstawał i ostatecznie nie kupiłam. Muszę w innym sklepie sprawdzić rozmiar 34, może będzie bardziej dopasowany.
Husann, Lile, Rybka- czy Was bolą piersi? Bo mnie jakoś nie bardzo, lekarz coś o tym ostatnio wspomniał i teraz nie wiem czy się tym martwić.
Super gratuluję. .Część kochana
U nas wszystko dobrze, brzuch rośnie i ciążę już wyraźnie widać. Może dlatego, że ja jestem mała i drobnaZa 1,5 tygodnia badania prenatalne i z dnia na dzień bardziej się stresuję.
Z newsów - wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na działkę - jesli wszystko pójdzie dobrze, to po urodzeniu malucha ruszamy z budową domu
A co u Ciebie? Jak forma? Jak nastrój? Widzę, że działasz z badaniami - bardzo dobrze, trzeba walczyć o marzenia! Ściskam Cię mocno :-*
Jeśli Cię to pocieszy, to ja mam 158 cm wzrostu i w 11 tc mam rozmiar FJa bym się nie martwila raczej się ciesz mnie na początku bolały ale już przed transferem zaczęły po lekach zresztą po stymulacji poszły dwa rozmiary do góry a w ciąży pobolewaly jak ściągał am stanik lub jak mąż dotknął za mocno i to nie było wcale przyjemne ja mam teraz rozmiar g i to jest masakra a mam 150 cm wzrostu i zepsuty kręgosłup który zaczyna mi już dokuczać teraz bolą bardziej same sutki są stracone wrażliwe i ręcznik po kąpieli sprawia mi ból także nic fajnego narazie się ciesz potem jeszcze będziesz miała czas na boleści![]()