sunrisea
Fanka BB :)
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?Ja czekalam miesiac...i sie udalo...glowa do gory...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?Ja czekalam miesiac...i sie udalo...glowa do gory...
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?
hm mam pco i brak jajowodówKwestia indywidualna. Albo malo albo baaardzo duzo. Zalezy gdzie jest twoj problem i jak endo rosnie.
A dużo leków się bierze przed podaniem mrożaka??? jak wygląda przygotowanie?

WzajemnieJa dziś się dowiedziałam że do crio podchodzę bez leków i przed i po
Jeśli się uda na naturalnym to będzie super nie trzeba się będzie faszerować.
Zastrzyk z ovitrell zrobiony -po 2 miesiącach trochę się odzwyczailam.
Dobrej nocki kochane życzę!!!
Ja też mam pcos i brak owulacji. Przygotowanie do transferu z mrozakow było oczywiście na cyklu bezowulacyjnym od 5 do 12 dc progynova 2x1 + acard 1x1. 12 dc usg od 13 dc prolutex w zastrzykach i crinone w żelu (progesteron). Transfer był w 17 dc. Jutro testujęhm mam pco i brak jajowodów![]()
Widać dobrze się czują w swoim towarzystwieJa po wizycie jeszcze nie widać co tam mają moje brzdące między nogamidzisiaj nowa pozycja na " lezing na plaży " aż mój profesorek się śmiał ze co wizyta to te moje dzieci w innej pozie i ruszają się jak na dyskotece
mają po 10 cm i są fajne
![]()
![]()
Za pierwszymNo i ja...i marzę i sobie nawet nie wyobrażam
Za którym razem Wam się udało?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
3 mam kciukiJa też mam pcos i brak owulacji. Przygotowanie do transferu z mrozakow było oczywiście na cyklu bezowulacyjnym od 5 do 12 dc progynova 2x1 + acard 1x1. 12 dc usg od 13 dc prolutex w zastrzykach i crinone w żelu (progesteron). Transfer był w 17 dc. Jutro testuję
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom