malinuś
Fanka BB :)
Mawila przykro mi... Ale głowa do góry kolejne kropki czekają na Ciebie:-)Niestety tak jak myślałam. Dziś 12 dpt - beta hcg poniżej 1,2. Progesteron 6,0. To by było na tyle.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mawila przykro mi... Ale głowa do góry kolejne kropki czekają na Ciebie:-)Niestety tak jak myślałam. Dziś 12 dpt - beta hcg poniżej 1,2. Progesteron 6,0. To by było na tyle.
Na poczatku myslalam ze to moze korzonki ale za slaby bol i tylko 2 dni. Ja caly czas wierze ze to ten jedenTo mnie pocieszylas bo juz myslalam o najgorszym ;P
Dziękuję dziewczynki za wsparcie :*** oczywiście się nie poddaje. Już zaczynam działać w sprawie tych badań. Mówią że do trzech razy sztuka. Liczę na to. Dam znać kiedy następny transfer. Tymczasem trzymam kciuki za Was! Procentowo ktoś musiał odpaść więc teraz statystycznie wszystkie musicie zostać mamuśkami i tego Wam z całego [emoji173] życzę! :***Kochanie tak mi przykro a tak wierzylam ze bedzie inaczejtule mocno :*
Wczoraj pytalas sie o genetyke ja bym radzila zrobic pakiet na trombofirie wrodzona czyli mutacja v- leiden i mthfr
Moga powodowac problem w implantacji lub poronienia
Dziękuję malinuś :* wiem że będzie dobrze. Dziękuję za wsparcieMawila przykro mi... Ale głowa do góry kolejne kropki czekają na Ciebie:-)
Gosiu ale narobilas mi apetytu az slinka cieknie. A tym bardziej ze dzis obiadu u mnie nie ma bo M poszedl na sluzbe a ja sobie jedenej nigdy nie gotuje.Ja tez juz wrocilam ze spacerku i zakupow i leze i odpoczywam. Zbieram sily na zapiekanke makaronowa z mniesem i szpinakosem![]()
Bardzo mi przykroNiestety tak jak myślałam. Dziś 12 dpt - beta hcg poniżej 1,2. Progesteron 6,0. To by było na tyle.
Kochana tule...bardzo mi przykro bo nie tak mialo byc...Dziękuję dziewczynki za wsparcie :*** oczywiście się nie poddaje. Już zaczynam działać w sprawie tych badań. Mówią że do trzech razy sztuka. Liczę na to. Dam znać kiedy następny transfer. Tymczasem trzymam kciuki za Was! Procentowo ktoś musiał odpaść więc teraz statystycznie wszystkie musicie zostać mamuśkami i tego Wam z całego [emoji173] życzę! :***
Nie przyjdzie! [emoji16]Haha no to Bąbelki muszą trzymać się razem i dzielnie
Ja powinnam dostać @ w piątek...
Zaczynam się już bać troszkę, że przyjdzie cholera...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom