No koniecznie, na co najmniej 9 miesięcyTez tak sobie powtarzam
A niech idzie sobie ode mnie w cholerę[emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No koniecznie, na co najmniej 9 miesięcyTez tak sobie powtarzam
A niech idzie sobie ode mnie w cholerę[emoji14]
Chyba ktoś tu jeszcze jest, kto w Danii podchodził do in vitro..Ja mieszkam w Danii i wlasnie tutaj mialam transfer![]()
Witaj
Będzie dobrze,musisz być pozytywnej myśli
Kiedy sprawdzasz?
Jak przeszłas stymulację?
Chyba ktoś tu jeszcze jest, kto w Danii podchodził do in vitro..ale nie jestem pewna...
Podaj datę kiedy będziesz to Gosia dopiszę Cię do kalendarza
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie szybkoDziekuje kochana![]()
Nic innego nie pozostaje jak myslec pozytywnie mimo ze co miesiac ten sam zawod...
Stymulacje przeszlam bardzo dobrze, 300IU menopuru na dzien przed 5 dni i juz w 8 dniu mialam punkcje a w 10 transfer... mam krotkie cykle stad wszystko tak szybko sie potoczylo...
Faktycznie szybko
Czyli krótki protokół
Dużo komórek pobrali? Transferowalas 1 czy może bliźniaki?
SłusznieTak na krotkim protokole narazie probowalismy...
U mnie niestety z 3 pecherzykow tylko jedno jajeczkowiec zadnych eskimoskow nie mamy
ale mamy nadzieje ze bedzie to nasze zlote jajeczko
Słusznie
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu,jak to mówią
Czyli ok 5.11 będziesz testować?
Dokladnie