zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Witaj zyrafko z nami zawsze razniej
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] za pozytywna bete
Dziekuje i ja tez trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj zyrafko z nami zawsze razniej
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] za pozytywna bete
A bierzesz luteine?A tak wogole to nie wiem czy cos z tego bedzie bo niby zagniezdzanie nastepuje od 5-7 dni po transferze a ja dzis mam jakies bole jak na okres ale nie caly czas tylko tak przychodza i odchodzai wogole jakos dziwne uplawy wodniste mam... czy wy tez tak mialyscie po transferze... myslalam ze nie trzymam moczu ale to ma mleczny kolor...
Sikacz tez powinien już wyjść, ale gdyby wyszedł negatywny pamiętaj żeby spokojnie poczekać na wynik z krwi bo tylko ten jest miarodajny
U nas 2 podejściejestem dziś 7 dzien po transferze
Przy drugim zmieniłam wszystko, od kliniki i protokólu po zmianę myślenia i oddanie się akupunkturze
31.10 będę testować, chyba że wcześniej dostane @, która może przyjść w piątek wrrrr.....
Mamy jeszcze 4 mroziaczki nasze kochane [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie zależało mi na ym rozluznieniu, zmianę myślenia. Poprzednio wszystkim się bardzo denerwowalam, przejmował am, bałam się co to będzieTrzymam kciuki zeby tym razem sie udalo
Ja probowalam akupunktury w poprzednim cyklu, przy podejsciu do inseminacji... pozytywne wrazenia ale tylko pod wzgledem rozluznienia/odstresowania...
Tak biore crinone dopochwowo raz dziennie...
Czyli wpisuje 7,11U nas wlasnie nie ma mozliwosci samemu wykonac badania krwi bez skierowaniatzn moze i mozna za duze pieniadze tak wiec na krew musze czekac do 7.11...
A Ty jak daleko jestes Beatko w swojej drodze ?
Właśnie zależało mi na ym rozluznieniu, zmianę myślenia. Poprzednio wszystkim się bardzo denerwowalam, przejmował am, bałam się co to będzie
Teraz już na dużo spokojniej podchodzę do tego podejścia
Może to upławy po lekach?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli wpisuje 7,11
Dobrze ze dostajecie skierowania my musimy placic za bete![]()
Ja mialam 16 komorek z czego 7 zdolnych do zaplodnienia ale trafilismy na tak huj... nasienie ze zaplodnila sie tylko jedna komorka i ten jeden zarodeczek jest teraz ze mna i wierze ze ze mna zostanie na 9 miesiecy :* testuje 4.11Mam taka nadzieje Gosiaczkutez mialas jedno jajeczko ? Tak czy siak moje gratulacje [emoji8]
Dasz rade wytrzymacTak ale ja jednak bym wolala chyba zaplacic i sama wykonac we wczesniejszym terminienp. 12 dni po transferze