ja tez sie polozylam na chwilke by odpoczc i spalam 5h i pol dnia zlecialoPolozylam sie zeby troche odpoczac i drzemke sobie zrobilam i co ja bedecw nocy robic.
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
gosia321
Kochana bedzie dobrze trzymaj jutro mocno kropka i nie puszczaj przez kolejne 9 miesiecy :*Hejka!
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia:*
A mnie dopadł stresik boli brzuch przed jutrzejszym crio ale wierzę mocno że będzie dobrze![]()
ja bralam nospe max 3x1 od transferu az do terazDziewczyny ja wlasnie na kolejnej probie napewno zaopatrze sie w nospe. Cale 2tyg mialam bole a moze nospa by zapobiegla. Nospa forte moglaby byc? Mam teraz taka przyjmuje przy okresie ale niestety nospa nigdy na mnie nie dziala. Chyba ze to bierze sie caly czas a nie jak zacznie bolec hmmmm. Jak to jest
a mi jak podadzą 6 dniowego to ile będę czekać na testowanie?? hmm?
Mozesz spokojnie robic w 6dpt
Jak sie wolniej rozwija to trzymaja do 6 dnia
Rustynka
Kochana bedzie dobrze trzymaj jutro mocno kropka i nie puszczaj przez kolejne 9 miesiecy :*
Dziękuję Gosiu :* :*:*
Będę trzymać,nie wywinie się mój kropuś ,
aż za 9 miesięcy

Gosia ja się rozliczałaś za transfer w szpitalu? Bo zapomniałam dopytać.
gosia321
Nie i siebie w klinice. Ale jedzies na crio to chyba na miejscu sie placiDziękuję Gosiu :* :*:*
Będę trzymać,nie wywinie się mój kropuś ,
aż za 9 miesięcy)
Gosia ja się rozliczałaś za transfer w szpitalu? Bo zapomniałam dopytać.
zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Ok kochane, mam no-spa... ( znalazla sie dziewczyna ktora posiadala w swojej apteczce ekstra listek)... brac jak boli czy poprostu 3x1 profilaktycznie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Profilaktycznie 3x1 codziennieOk kochane, mam no-spa... ( znalazla sie dziewczyna ktora posiadala w swojej apteczce ekstra listek)... brac jak boli czy poprostu 3x1 profilaktycznie ?
Podziel się: