Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapewne dopiero w sobotę o 14:00 gdy pojadę na transfer. Albo będzie transfer albo plan dalszego działania.
Najśmieszniejszy był dzisiaj mój mąż. Pielęgniarka mówi do nas byśmy zostali przez godzinę w szpitalu bo jeśli żołnierzyki są do kitu, będzie musiał oddać nasienie jeszcze raz. To chyba była najbardziej stresujaca godzina w jego życiu. Przez godzinę musiałam słuchać, że jak ona sobie to wyobraża?, że on ma 44 lata. A co jak go sprzęt zawiedzie? Skąd on ma to wziąć przecież oddał [emoji23]sikalam ze śmiechu.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mało produkuje jaj a wzdęcia miałam straszne - kołdra tylko frowała . Brałam espumisan . Przez kilka pierwszych dni przy dawce prog 600 mg spałam 16 h na dobęNie u mnie jest to praktycznie wykluczone ze wzgledu na obnizona rezerwe jajnikowa... ja wyprodukowalam tylko 3 pecherzyki i z tego jedno jajko...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Za daleko do dzidziusia .Dziewczyny takie mi sie glupie pytanie nasunelo...musze robic nadal zastrzyki w brzuch. Jestem 11t4d. I sie zastanawiam czy mozna ta igla zrobic jakas krzywde dziecku...np przebic worek owodniowy lub pepowine...
Super czyli cos sie zaczyna dziacDzień dobry stare
I witam serdecznie nowe
Powodzenia.
Miłego dnia wszystkim.
Ja jadę oddać krew na badania hormonów i witaminek i takie tam![]()

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.