Agamiz
Aktywna w BB
S.łódż wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy a także wymarzonych i bezcennych II kresek [emoji8][emoji253]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sikance oszukanceOj mam nadzieje, bo cos mnie dzis entuzjazm i optymizm opuscil :/ ja dopiero beta w poniedzialek za tydzienale ja chyba jednak w sobote sie skusze na sikanca w weekend...

Wiele z nas tak maOj mam nadzieje, bo cos mnie dzis entuzjazm i optymizm opuscil :/ ja dopiero beta w poniedzialek za tydzienale ja chyba jednak w sobote sie skusze na sikanca w weekend...
Po transferze 2 tygodniea jak u was ze zwolnieniami po transferze? brałyście? na jak długo lekarz wypisuje to pierwsze zwolnienie? nie robią z tym problemów żeby wziąć? mi po pierwszym transferze lekarz proponował ale nie chciałam bo byłam na urlopie a teraz zmieniłam lekarza i zastanawiam się jak ten podejdzie do tematu jak go ewentualnie poproszę...
nie to dopiero po pozytywnej becie albo wizycie serduszkowej zalezy od lekarzaale na zwolnieniu nie jest jeszcze zaznaczone B-czyli ciąża, prawda?
A tak z ciekawości, dostała któraś z dziewczyn L4 ciążowe po pozytywnej becie?nie to dopiero po pozytywnej becie albo wizycie serduszkowej zalezy od lekarza