reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sakmi1-wiem co czuejsz jak @ nadchodzi 10 dni po trnaferze mialam to samo niestety :/ w poniedzialek zrobilam test 9 dnia po i nic :/ a 10 dnia po dostalam okres jak nigdy wczesnije :/ mocny i kurcze 8 dnii a normalnie mam max3 dni :(

aisha_23- to moze razem podejdziemy do crio co? ja podjelam decyzje , lipiec i koniec niema juz zadnego przekladania !!!! tez sie boje najbardziej co bezdie jak sie ni uda , wiesz co ale jak juz raz ci sie udalo to wydaje mi sie ze organizm juuz wie o co chodzi wiec napewno sie uda, musi !!!!!

wiolka5- witamy!!!!!

dopiero 6dpt..... juz mam ochote zrobic test:)) sprobuje wytrwac do pt do bety i w pt tez zrobie sikanca.. mam ich chyba z 15szt. Kiedys trzeba na nie nasikac;]
fajnie by bylo jakby byly okresolne jakies objawy czy sie jest czy sie nie jest zafasolkowanym, a tak to oszalec mozna:))
a tak to mam objawy tylko od progesteronu:)) hehe bolace ostro piersi, czasem cos zakluje w brzuchu, a tempki nie mierze, a pewnie tez wysoka;] i siusianie:) moze brak objawow to tez objaw;ppp senna to jestem cale zycie takze na to tez nie patrze:rofl2: calm down chill out hehe
dobra biore sie do roboty:) tylko szkoda, ze mam prace przy kompie bo caly czas korci czlowieka;]
wiolka naciskasz u gory po prawej str USTAWIENIA pozniej po lewej edytuj sygnature i tam dajesz sobie opis i wklejasz suwaczki

Ostatnia edycja:
paula_nr1-ty waratko , tez tak mialam pelno sikancow , i juz nie moglam sie doczekac!!!! nastepnym razem zero sikancow i czekam do betki :)

ja tak zbieram te sikance od kiedy zaczelam sie starac i jeszcze mam chyba ze 20 testow owu;] i przez ten czas czyli ponad 2 lata moze ze 4 sikance zrobilam.. bo zawsze sobie mowilam, a poczekam jeszcze jeden dzien i @ jak zwykle mnie zaskoczyla:)) takze dlatego mam ich troche. Kilka lepszych po ponad 10zl a wiekszosc te po 1zl z allegro;]
oo...!! mam jeszcze ten niby mikroskop w szmince do sprawdzania ze sliny czy ma sie owu:))))
ahhh..

Czesc Dziewczynki :-)
wiolka5- Witaj na forum !!! Widze,ze spodziewasz sie maluszka lub maluszkow :-):-) Moje gratulacje !!!!!!:-):-)
Napisz prosze czy zaszlas w ciaze naturalnie ,przy pomocy in vitro........jesli tak to za ktorym razem.

palu _nr1, bunka33- trzymam kciuki za wysoka bete :-):-). Starajcie sie wiecej odpoczywac i nie stresowac !!!!
kosik- Co slychac u Ciebie ?? Kiedy wybierasz sie na ponowne USG ?? Czy juz zaczynasz odczuwac dolegliwosci ciazowe o ktorych prawie kazda na forum marzy :-D:blink:
Roxii- jak sie czujesz po punkcji ??? Ile komorek pobrali ???
joweg- masz racje co do planow zwiazanch z crio latem,a nie w styczniu, Twoj organizm sie dobrze zregeneruje i nie bedziesz miec problemow w pracy !!!! Zapytaj koniecznie lekarza czy nie wybiera sie w tym okresie na urlop !!!!!, bo ja przez to mialam wielki problem:-:)-:)-:)-( !!!!
sylha- kiedy zaczynasz stymulacje ???? Odzywiaj sie moze przez ten czas lepiej -przygotuj piekny,zdrowy "domek" dla kruszynki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!
Wiola witaj na forum:-)
Niedawno wróciłam ze szpitala i w koncu zapadła decyzja koniec zastrzyków!!!!!:-):-):-) Dziś wzięłam ostatnie dwa Gonal i Suprecur, a wieczorem o 22 mam wziąć Ovitrelle i koniec!!!:-D A w środę punkcja:-) Jejku, dziewczyny normalnie kamień spadł mi z serca jak usłyszałam ze w środę punkcja juz myślałam że znów coś się pochrzani i mi przełożą:-p Z tego co naliczyłam to mam 6 pęcherzyków o rozmiarach 18-22 mm reszta jest mniejsza ale ogólnie jest ich sporo chyba ponad 20 to nie za duzo??? gdzieś czytałam ze tak ok 15 to jest dobrze bo powyżej to juz hiperka:baffled: Ale lekarze nic nie mówili...
Ale się cieszę, niemogę uwierzyć ze już się dzieje:-D

Palu bądź dzielna, wiem ze czas się dłuży niemiłosiernie i jest ochota żeby zrobić sikańca, ale bądź wytrwała i poczekaj do piątku, będzie dobrze trzymam kciuki!!!!:-)
AlaT dziś miałam tylko wizytę punkcja w środę:tak:

Do góry