• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez juz po wizycie,No czuje sie masakrycznie,tak jak myślałam strasznie boli nawet ten ketonal w kroplowce nie pomógł, No ale pocieszam sie ilością jaj .....29 [emoji15][emoji15][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko, ale jajobranie!!!!! Ja miałam 6 pewnie dlatego po punkcji czułam się super ekstra. Gratuluję takiej ilości :-)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety transfer odroczony z obawy przed hiperka,ale moze będę miała prezent pod choinkę dla męża [emoji5]

Ahhhhh;///
Ja mialam 17 jajek i pozwolili
Za to ty bedziesz miec wiecej di mrozenia;)) I bedziesz Po nie wracac Ja niestety rlko jeden co nosze pod sercem (na szczescie chcial pozostac),
17 jajek -6zarodkow-2podabe w 3dobie-1pozistal
W takin razue trzymam kciyki za sliczne zaplodnienia ;)

Dora mi pobrali tylko 5 jajek a juz 10 dzień mecze sie z bólem, nadal kłuje i ciągnie wiec nie wiem czy ilość jaj ma aż takie znaczenie.
No ale 29 jaj piękny wynik nie ma co gadac :):):):

No mam nadzieje ze jutro juz będę mogła chodzić normalnie, a teraz czekam do poniedziałku,bo mam wizytę i okaże sie jaka jakość tych naszych komórek i czy udało sie cos wychodować [emoji6] jaskolcia Ty moze dzwoniła do embriologa? Czy sami dali Ci znac?

reklama
U mnie to tak wygladalo jak loteria w lotka ze hej hej bo ci z tego ze tyle jajek jak 6 zarodkow a 5 umarlo.....
Plakalam jak bobr bo sadzilam ze sie nie uda ...
mam nad ze kazda z was otrzyma ten cud

No właśnie nikt niestety nie wie co to dalej bedzie,tylko trzymać kciuki ,żeby powoli ale do przodu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry