gosia321
Fanka BB :)
Trojaczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trojaczki
Hahaha, Gosia rozbawilas mnie od samego rana [emoji2]Trojaczki![]()
No jak w mordę strzelił dwie krechy!!!!!! Chyba możemy gratulowac, co? [emoji2]Zobacz załącznik 784685 Zobacz załącznik 784686
Czesc dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze dobre wyniki. U mnie kolejny dzien swirowania. 10 dpt
Walnelam juz z rana dwa testy.... kreska druga jest ale nie ciemnieje...a przecież powinna![]()

Nie przeszkadzałoby mi to Gosiu Trójka za jednym zamachem, troche pracy ale ile radościTrojaczki![]()
No to mnie pocieszylas, dzięki. Wczoraj był 4 dpt i prawie po ścianach chodziłam, taki ból. Dzisiaj jest lepiej. Boję się wziąć cokolwiek. Dzwonilam do dr, na razie nie odbiera.Dora 2016
Tak, głowa bolała mnie bardzo po transferze. Jakies 3-4 dni. Juz myslalam ze mam migrenę. Ale przeszło....![]()
Myśle ze to efekt uboczny tych wsztystkich leków i ingerencji w ogranizm.No to mnie pocieszylas, dzięki. Wczoraj był 4 dpt i prawie po ścianach chodziłam, taki ból. Dzisiaj jest lepiej. Boję się wziąć cokolwiek. Dzwonilam do dr, na razie nie odbiera.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, czy Wy też miałyście takie potworne bóle głowy po transferze?
Ból był masakryczny. .... pociesze ciew ciazy tez się podobny zdarza
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom