Hooope86
Fanka BB :)
Ponawiam pytanie czy ktos cos moze powiedziec o dr Suchanek immunolog z Gdanska z UCK i Invicty ???
Ja nie znam Gosiu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponawiam pytanie czy ktos cos moze powiedziec o dr Suchanek immunolog z Gdanska z UCK i Invicty ???
Tak mi przykroWszystkim wam życzę wszystkiego co najlepsze !!!!!!!! Tym którzy są przed aby się udało a Tym co oczekują by radowali się swoimi pociechami. Niestety dla mnie chwilowo zakończyło się staranie.. To był mój jedyny mrożony . Jak wrócę kiedyś do starań.. mam nadzieję , że będziecie odwiedzać forum tylko by kibicować a każda będzie miała to czego najbardziej w życiu pragnie ... Odchodzę po cichu.. kiedyś wrócę.
Liza czemu wcisnelas mi niezbyt madre pod postem ??
sorry niechcący. Jestem kompletnie roztrzepana
owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia

Wszystkim wam życzę wszystkiego co najlepsze !!!!!!!! Tym którzy są przed aby się udało a Tym co oczekują by radowali się swoimi pociechami. Niestety dla mnie chwilowo zakończyło się staranie.. To był mój jedyny mrożony . Jak wrócę kiedyś do starań.. mam nadzieję , że będziecie odwiedzać forum tylko by kibicować a każda będzie miała to czego najbardziej w życiu pragnie ... Odchodzę po cichu.. kiedyś wrócę.