asiex
Fanka BB :)
przykro miJa niestety nie mam szczęścia dziś 8dpt <0.1![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przykro miJa niestety nie mam szczęścia dziś 8dpt <0.1![]()
Ja niestety nie mam szczęścia dziś 8dpt <0.1![]()
nie mam jajowodów i pcosSunrise rozumiem to ze narazie odchodzisz ......Ale kurcze e moze akurat zajdziesz naturalnie!!! Znam takie przypadki
Postaram sie byc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asz ty niecierpliwa istotoJa niestety nie mam szczęścia dziś 8dpt <0.1![]()
:********Wszystkim wam życzę wszystkiego co najlepsze !!!!!!!! Tym którzy są przed aby się udało a Tym co oczekują by radowali się swoimi pociechami. Niestety dla mnie chwilowo zakończyło się staranie.. To był mój jedyny mrożony . Jak wrócę kiedyś do starań.. mam nadzieję , że będziecie odwiedzać forum tylko by kibicować a każda będzie miała to czego najbardziej w życiu pragnie ... Odchodzę po cichu.. kiedyś wrócę.
Wszystkim wam życzę wszystkiego co najlepsze !!!!!!!! Tym którzy są przed aby się udało a Tym co oczekują by radowali się swoimi pociechami. Niestety dla mnie chwilowo zakończyło się staranie.. To był mój jedyny mrożony . Jak wrócę kiedyś do starań.. mam nadzieję , że będziecie odwiedzać forum tylko by kibicować a każda będzie miała to czego najbardziej w życiu pragnie ... Odchodzę po cichu.. kiedyś wrócę.
Ja niestety nie mam szczęścia dziś 8dpt <0.1![]()