Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mialas usg???? SzokA ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznymZobacz załącznik 784921
Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...
Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...
Pozdrawiam
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No...Nie mialas usg???? Szok
A ja jutro jade odwiedzic malenstwo kolezanki... I sie wam pochwalic chcialam prezentem wlasnorecznymZobacz załącznik 784921
Ooo... A dzisiejsza wizyta... Coz badanie normalne, badanie piersi, skierowania na krew... Ale co z tego skoro bez usg...
Oj kazda wizyta powimma byc z usg... Przynajmniej poki nasze maluchy sie nie ruszaja...
Pozdrawiam
Ja rozumiem ze chodzi o kwestie finansowe ale ja bym tak nie dała rady...zwlaszcza w ciazy po in vitro...zwlaszcza ze jakis krwiak albo inne dziadostwo moze sie przypaletac...No...
Wiesz co postanowilam ta ciaze prowadzic na nfz... I tak ptenatalne teraz + w 20 tyg bede w klinice robic, a to jest najwazniejsze... Wiec nie chcialam co 3 tyg na wizyte prywatna + wszystkie badania krwi prywatnie... A nfz przewiduje 3 usg na cala ciaze... Masakra jakas...
Na szczescie do 7 grudnia niedaleko...
U mnie w klinice na nfz i tez plyte sie dostajeWow, jakie śliczne!
U nas też nie przewidują USG przy każdej wizycie, ale chociaż dają taką możliwość za dodatkową opłatą. Za to z mojego szpitala wycofali badania prenatalne i muszę wszystkie muszę robić prywatnie. Jedyny plus, że przy okazji robią USG 3D i dają płytę![]()
U mnie w klinice na nfz i tez plyte sie dostajewiec bardzo pozytywnie
Jestem u tego samego lekarza co z Jankiem prywatnie chodzilam... Juz sie troche znamy, kojarzy mnie jak do gabinetu wchodze...Ja rozumiem ze chodzi o kwestie finansowe ale ja bym tak nie dała rady...zwlaszcza w ciazy po in vitro...zwlaszcza ze jakis krwiak albo inne dziadostwo moze sie przypaletac...
Trzymam kciuki za twoja wytrwalosc...