lile
Fanka BB :)
Nie rozumiem w sumie dlaczego bolą Was jajniki skoro transfer nie był od razu po punkcji tylko na crio? To od czego mogą boleć?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiazadla.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie rozumiem w sumie dlaczego bolą Was jajniki skoro transfer nie był od razu po punkcji tylko na crio? To od czego mogą boleć?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
aaaaaaaaa no widzisz! Obudziłam się przed chwilą i co ja pacze
Będzie dobrze,najważniejsze że jesteś w szpitalu pod dobra opieka. Jak jest serduszko to najważniejsze!Dziewczyny, ja mam dosyć mocne krwawienie, jestem w szpitalu. Zrobili usg i akcja serca jest. Na razie zostaję w szpitalu. Jestem podłamana.
Dziewczyny, ja mam dosyć mocne krwawienie, jestem w szpitalu. Zrobili usg i akcja serca jest. Na razie zostaję w szpitalu. Jestem podłamana.
Dziewczyny, ja mam dosyć mocne krwawienie, jestem w szpitalu. Zrobili usg i akcja serca jest. Na razie zostaję w szpitalu. Jestem podłamana.
Trzymaj się kochana!!!!Dziewczyny, ja mam dosyć mocne krwawienie, jestem w szpitalu. Zrobili usg i akcja serca jest. Na razie zostaję w szpitalu. Jestem podłamana.