reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi proszę, jak postępującej po transferze?chodzi mi o to czy odpoczywaćie,boję się bardzo,bo poprzednia ciąża skończyła się pozamaciczną,miałam teraz badanie kurczliwosci macicy i niestety ją mam i to one musiały mojego zarodeczka wypchnąć i zagnieżdził się w jajowodzie biorę 3 ×1 relanium i 3×1 nospe forte.

A jak sie bada kurczliwość macicy?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Właśnie dzisiaj dostałam maila z kliniki zapłon mają straszy :-/

Dzień dobry,

W recepcji Kliniki jest do odbioru Państwa Karta Wypisowa po zakończonej procedurze ( Podsumowanie cyklu ),

Kartę wypisową można odebrać przy okazji kolejnej wizyty w Klinice. Udało się zamrozić materiał biologiczny.

Tam będzie opisane wszytko o moich zarodkach?

W invicie mają od niedawna nowy sprzed do tego ,wkładają głowice do środka i tak przez 6 min. Bez ruchu,trzymają i nagrywa się co się dzieje w macicy i obliczają nasilenia skurczów. Ja miałam za dużo i przed i po transferze dostałam wlew z atozybanu .

W invicie mają od niedawna nowy sprzed do tego ,wkładają głowice do środka i tak przez 6 min. Bez ruchu,trzymają i nagrywa się co się dzieje w macicy i obliczają nasilenia skurczów. Ja miałam za dużo i przed i po transferze dostałam wlew z atozybanu .
Nie słyszałam o takim czymś ciekawe czy u mnie też to jest!?
Ja bardzo często zaciskam brzuch i wszytkie mięśnie jak się denerwuje i łapie się w ciagu dnia na tym. Staram się tego już nie robić ale jakoś mi nie wychodzi:-/

Nie słyszałam o takim czymś ciekawe czy u mnie też to jest!?
Ja bardzo często zaciskam brzuch i wszytkie mięśnie jak się denerwuje i łapie się w ciagu dnia na tym. Staram się tego już nie robić ale jakoś mi nie wychodzi:-/
No warto się dowiedzieć,ja nie czuje skurczów ,ale jednak są,z jakiegoś powodu miałam ciążę pozamaciczną:hmm:

Ktoś Ci chyba zasugerował ze branie tych leków nie jest madre. Tak ja to od odczytuje.
Ale nie przejmuj się. W invicta te leki przecież to standard. Nospa w niewielkich ilościach w ciazy jest bezpieczna. Relanium w pierwszych dniach tez.
Ilona Tym bardziej ze relanium ma Ciebie odprężyć, wyluzować.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie dzisiaj dostałam maila z kliniki zapłon mają straszy :-/

Dzień dobry,

W recepcji Kliniki jest do odbioru Państwa Karta Wypisowa po zakończonej procedurze ( Podsumowanie cyklu ),

Kartę wypisową można odebrać przy okazji kolejnej wizyty w Klinice. Udało się zamrozić materiał biologiczny.

Tam będzie opisane wszytko o moich zarodkach?

Ja żadnych takich informacji nie dostaje od nich...

Tak mi lekarz tłumaczył i tak kazał liczyć

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To mi wg tych obliczeń ciąża wychodzi strasza niż było na usg [emoji17]

Ale zgadza sie z tym jak mi liczyła nieagatka, wiec tego sie trzymam [emoji6]

Ale jeszcze taka ciekawostka, podczytuje październikowe mamy i tam prawie każda ma ciąże młodsza niż wg om, wiem ze u nas to dokładnie wiadomo kiedy było zapłodnienie ale licząc od om...

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Do góry