adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje!!!Dziewczeta ja po pierwszym usg, widac mikro zarodeczek, ma okolo 1 mm!!! [emoji7] 13.03 jade na serduszko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!!!Dziewczeta ja po pierwszym usg, widac mikro zarodeczek, ma okolo 1 mm!!! [emoji7] 13.03 jade na serduszko
Gratulacje#!!!A teraz sprawozdanie z wizyty. Szykują się bliznieta, widać zarodki 1.8 mm i 1.2 mm. Seduszka 9.03. Jestem przeszczesliwa
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
gratulujeA teraz sprawozdanie z wizyty. Szykują się bliznieta, widać zarodki 1.8 mm i 1.2 mm. Seduszka 9.03. Jestem przeszczesliwa
Dziękuję. Do każdej z nas szczęście się uśmiechnięta [emoji6]Ale super!!! Gratki i zazdroszczę
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kate pisałam już dziś już ze 7dpt nie 6.
A prg jest 4,4. Znaczy spada. Cykl calkowicie naturalny bez progesteronu z zewnatrz. Tylko teraz se wepchnelam. Lekarz powiedział że jutro on spadnie do 2 a po jutrze okres...
Lekarz powiedział ze nie ma opcji, nawet jak sie podwoi to za 2 dni było by o wiele za mało.
Ja tam postanowilam bete powtórzyć. W środe. Ale jestem pewna ze okres przyjdzie wczesniej
Dziewczeta ja po pierwszym usg, widac mikro zarodeczek, ma okolo 1 mm!!! [emoji7] 13.03 jade na serduszko
Super. Rosnijcie duze i tlusciutkie jagódki.A teraz sprawozdanie z wizyty. Szykują się bliznieta, widać zarodki 1.8 mm i 1.2 mm. Seduszka 9.03. Jestem przeszczesliwa
Super.Dziewczeta ja po pierwszym usg, widac mikro zarodeczek, ma okolo 1 mm!!! [emoji7] 13.03 jade na serduszko
Podwójne gratulacjeA teraz sprawozdanie z wizyty. Szykują się bliznieta, widać zarodki 1.8 mm i 1.2 mm. Seduszka 9.03. Jestem przeszczesliwa